Rada zkusenejsich
- jackson8800
Jackson8800-Porusim sve slovo a jeste sem napisu.
Ses predpokladam svepravny a jestli mas Symu a ses s ni spokojenej,tak je to jenom dobre,preju Ti to.Jen jsem podle nazvu topicu,predpokladal,ze chcete poradit od lidi co se tim zabyvaji dele.Jinak jak urcite vis,tak ses na modelarskem foru a ne na hrackarskem.Ale jak uz sem rekl,jestli Te to bavy se Symou,je to dobre ale necekej,ze Ti ji tady nekdo doporuci nebo pochvali.
Sali
- jackson8800
já vím,že tohle je modelářské forum a proto sem napsal,že se nemá cenu tady na to ptát..Já sem nikdy neřekl že je to model je to prostě hračka,ale na vyblbnutí fakt dobrá, určitě za tu cenu..co seženeš za 700 Kč lepšího RC?Nějaký suchý autíčko co umí jezdit dopředu a dozadu?Tohle je proti tomu bomba..Prostě je to jen všechno o tom jaký má kdo nároky a požadavky..
- jackson8800
Teď asi zemřu
ale zajímalo by mě jak se bude venku chovat tohle:
http://www.raraskov.cz/detail.php?zbozi=1994809
Je to vlastně Syma 107 ve velkým,tak by mě zajímalo jestli to bude taky tak stabilní..
http://www.raraskov.cz/detail.php?zbozi=1994809
Je to vlastně Syma 107 ve velkým,tak by mě zajímalo jestli to bude taky tak stabilní..
Ahoj kluci.. Jak si to tak ctu, tak asi pridam hrebicek na hrob k tomuto vláknu.. Tady pánové co vám tady tvrde odpovedeli, odpovedeli takhle dobre. Vas to tedka treba drazdi, ale casem jestli vas budou vrtasi bavit poznate ze meli pravdu. Taky sem si to koupil, predelaval sem byt tak s tim nebyl problem lizat vrtulí zdi a pod, vydrzelo to vsechno, ale normálne bych si tím nedevastoval byt. Potom budete chtit neco ven a to uz bude problem, nejlip si zalitate stejnak venku, protoze mate vetsi moznosti vyberu. Jinak jako nazor, ,,asi,, zkusenejsiho nemam vam to za zle ze si to kupujete, ale meli byste to vlakno ,,mozna,, prejmenovat, at to neni tak okate a potom premýšlet o simulatoru, dobrem simulatoru. Zatim je to par stovek, ale casem by ste si mohli rict ze lepsi nez hracka do pokojiku, je lepsi ten sim. Ten sim ma fakt mnohem lepsi moznosti, nez 5 vrtulnicků dvourotorů dohromady.. Navíc když vás to bude bavit, tak vás začne štvát to nabíjení a že bateru budete muset koupit novou atd. to se simem nehrozi.. Tak se mejte a nehadejte se kuli blbostem na netu.. čest.
Ale houby z voctem,vy jste ty kluky vůbec nepochopili
oni si pořídili Symy,je jim úplně jedno,jesli jsou to hračky,nebo co,prostě je to baví a to je důležité;kde je napsáno,že musí jít zákonitě dále,jako my
je úplně jedno,že je to za půl roku třeba přestane bavit,ted je to prostě baví a přes to vlak nejede
Respektujme to prosím.
Respektujme to prosím.
Niečo podobného, ako je Syma S107 skôr bych tipoval, že je to isté som trochu pre mňa a decka poriadil toto: http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&amode=&id=3890
Ostatné je uvedené k tomu tam.
Ostatné je uvedené k tomu tam.
Nechcem vas tu nikoho nejak demotivovat, ale ziadny dvojrotorovy vrtulnik, co ma horny rotor ovladany len zavazim, nieje vhodny na lietanie vonku. Sam som sa o to pokusal s Lamou V3. Aj najslabsi vanok sposobi vychylenie listov horneho rotora a vrtulnik sa stava absolutne neovladatelny. Za absolutneho bezvetria sa da lietat. Ale kedy je absolutne bezvetrie? Aj 450-ky vrtulniky maju s vetrom este dost problemov. Jednoducho von je dobra co najvacsia heli.
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
MAX,Rival,BN-2 Islander
shake13 píše:Nechcem vas tu nikoho nejak demotivovat, ale ziadny dvojrotorovy vrtulnik, co ma horny rotor ovladany len zavazim, nieje vhodny na lietanie vonku. Sam som sa o to pokusal s Lamou V3. Aj najslabsi vanok sposobi vychylenie listov horneho rotora a vrtulnik sa stava absolutne neovladatelny. Za absolutneho bezvetria sa da lietat. Ale kedy je absolutne bezvetrie? Aj 450-ky vrtulniky maju s vetrom este dost problemov. Jednoducho von je dobra co najvacsia heli.
To si ma nepotešil, lebo v izbe môj 5 ročný syn to asi pre začiatok nezvládne chcelo by to telocvičňu alebo pod.
Ahoj, tak helikoptérka mi dnes došla. Jediný problém nastal, když jsem ji chtěl nabít USB nabíječkou, v nabíječce to zablikalo, zapraskalo, zasmradilo a přestala nabíjet. Jsem docela rád, že mi to neodvařilo USB port u noťasu.
Víte prosím někdo, kde by se v Praze dala koupit jen samotná USB nabíječka? Dík moc
Swarley
Víte prosím někdo, kde by se v Praze dala koupit jen samotná USB nabíječka? Dík moc
Swarley
Swarley píše:Ahoj, tak helikoptérka mi dnes došla. Jediný problém nastal, když jsem ji chtěl nabít USB nabíječkou, v nabíječce to zablikalo, zapraskalo, zasmradilo a přestala nabíjet. Jsem docela rád, že mi to neodvařilo USB port u noťasu.
Swarley
O aký vrtulníček sa jedná ?
Mne USB nabíjačka HAMA v pohode...
Pro 6020-1 ( http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWNX:IT ) Zkoušel jsem obchody googlovat, ale nevím ani pod jakým názvem se tu ta helikoptérka prodává
Dík, Swarley
Dík, Swarley