ja uz mam Phoenixe a proto se ptám co za vrťase, protože nemám doma žádné "vybavení".Já s vrtulníkama jen lítám, opravuju, ale abych něco dával do hromady tak to ne...v tom já si nevěřím.
akrobacii abych dělal nějaké spiruletky a vypadalo to jako bych házel motyčkou do hnoje ne... jenom abych si občas udělal výkrut... a věděl že to má velké výchylky v "záloze" ne jako spiritek že se nakloní do předu a "víc už to nejde"
Já tě chápu, ale dřív nebo později s tím stejně plácneš o zem, a tím že si heli postavíš sám, ti pak pomůže k opravám, seřízení ad. po každém pádu nebo upgradu.
S návodem a někým v okolí to dáš určitě dohromady a budeš z toho mít zajisté větší radost, když budeš vědět, že jsi si to šroubkoval sám.
ok dejme tomu..já se tomu nebráním vůbec, ale fakt nemám k tomu doma ten arzenál vybavení a už vůbec ne nějakou profi vysílačku ani spustu vrťasů, které bych mohl kombinovat dohromady já si lítam pro radost, je to můj největší požitek, ale nemám zatím nic z ceho bych mohl čerpat...
No přece je nějaka RTF verze co stojí alespoň za to ji prolétnout ne? jinak já nemám několik tisíc měsíčně na to abych koupil par vrťasů, vysílačku a už vůbec ne zkušenosti abych experimentoval a skládal něco dohromady.... bohužel až si budu vydělávat a stát na vlastních nohou možná do té doby tabu a jenom takové to "domácí polítaníčko".
no to já nemém problém s mechanikou... ale elektronika jde mimo mě práve a to je můj největší problem.... jinak jo.. free spirit je nejlepší vrtulník co jsem zatím měl v ruce, ale bohužel/bohudík už s ním nemám co pilovat, což mě překvapilo jak snadno je ovladatelný, rukama to nemám ale trenink je trenink
Jsem majitel FS asi 2 měsíce. Po vybalení jsem samozřejmě trimoval a vyvažoval (táhnul dost doleva dozadu). Po vytrimování v pohodě visí. Po začátečních poletováních jsem začal dělat "osmičky" a velmi se začala projevovat asymetrie v řízení.
Je to normální?
Když chci před sebou vykroužit pravidelnou osmičku, tak pokud letím pravou zatáčku , tak bočení naplno a musím ještě klonit - zvedne se rychlost
pokud levou, tak bočení jen mírně a musím klopit - jinak se zastaví na místě o otočí se.
Ano asymetrie řízení (vlastě všeho) je to ve větší či menší míře normální u každého vrtulníku a u strojků se stálým úhlem náběhu a motorkem vzadu je to víc než normální...