Turnigy Accucell 8150 a balancovanie dvojčlánku

Nabíječky, zdroje, přístroje
Odpovědět
Zpráva
Autor
zdema

Turnigy Accucell 8150 a balancovanie dvojčlánku

#1 Příspěvek od zdema »

Ahoj, znova prosím o pomoc a radu. Pred časom som si kúpil túto nabijačku, som s nou maximálne spokojný, až na jednu drobnosť. Nabijačka má vstup pre servisný konektor od 3 az po 8 clanok. Žial neviem pouzit vyrovnávacie nabíjanie pre 2s články. Neviete poradit náhodou nejakú fintu ako na to? Alebo to táto ináč skvelá nabíjačka nepodporuje? V tejto súvislosti ma napdá este jedna otázka, to ze tam nieje servisný konektor pre dvojclánky nieje náhodou úmyselne a dvojčlánky nieje potrebné zrovnávať? (Doplňuji k vláknu informaci, že nabíječ Turnigy Accucell 8150 je kopií Bantam e-Station 8, takže lze pracovat s českým návodem ze stránek RCM Pelikán...) Ďakujem za vsetky rady
arda1
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od arda1 »

Dvoučlánek srovnej po jednom článku po čase(pokud se začne "rozjíždět") a nabíjej normál silovými konektory. :wink:
powder
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od powder »

Já na ní dvoučlánky nabíjím běžně a už jsem i sem-tam nějaký srovnal... Prostě narvu balanční konektor do zdířky pro tříčlánek tak, že je více vpravo (volný pin zůstane nalevo od konektoru). Jde to tam naprosto lehce - ten plast zdířky má vůli, takže trochu uhne...
Pepe_Lopez
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pepe_Lopez »

Taky jsem to řešil, řešení je zde:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ht=#205835

http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ht=#244193

Sečteno shrnuto, je to jak říká powder. Já jsem ještě na svých akumulátorech měnil navíc plasty balančních konektorů, dával jsem ty pro tříčlánek a jednu dutinku jsem nechal volnou, aby neničil ten protikus na nabíječce.
I pád je druh přistání .... když tak o tom přemýšlím ... ... přistál já jsem někdy vůbec normálně?Můj hangárOptic 6 Sport - 40 MHz/50 kanál, Optic 6 - Assan // 40 MHz/50 kanál
mihal

#5 Příspěvek od mihal »

jj treba to napojit do hociktoreho konektora na prve tri piny..
a ja som este moj dvojclanok nebalancoval- nebolo trebA
arda1
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od arda1 »

Já ani 3čl- proč si nechat záměrně dodrbat jinak dobré baterky? :wink: :lol: :lol: :lol:
zdema

#7 Příspěvek od zdema »

:D
zdema

#8 Příspěvek od zdema »

powder píše:Já na ní dvoučlánky nabíjím běžně a už jsem i sem-tam nějaký srovnal... Prostě narvu balanční konektor do zdířky pro tříčlánek tak, že je více vpravo (volný pin zůstane nalevo od konektoru). Jde to tam naprosto lehce - ten plast zdířky má vůli, takže trochu uhne...

Odskúšané, funguje to.
Ďakujem všetkým
Odpovědět

Zpět na „Pozemní elektronika“