Výběr nového vrtulníku pro úplného začátečníka

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
1ondra9

#76 Příspěvek od 1ondra9 »

to skurt

asi nebudeš moc oblíbený v kolektivu lidí kde se pohybuješ viď ? ale neboj to de změnit ale musíš chtít a mýt snahu - pokud se ti to alespoň malinko povede, sám uvidíš že i komunikace s ostatními bude pro tebe daleko jednoduší, lidi budou tvým směrem ochotnější a v případě nesnází ti budou ochotni pomoc - ale všechno je o přístupu k lidem, o komunikaci, a s tím spojené vystupoání ...

pokud tohle vše jsi schopný akceptovat a alespoň se o to pokusit jseš na dobré cestě............ - pokud ne tvůj život bude o to složitější ...........

přeji ti štěstí 8)
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta :roll: ...)

T-rex 500 CF-> po ráně ->GF ;-)
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro) :)
skurt
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od skurt »

1ondra9 píše:to skurt

asi nebudeš moc oblíbený v kolektivu lidí kde se pohybuješ viď ? ale neboj to de změnit ale musíš chtít a mýt snahu - pokud se ti to alespoň malinko povede, sám uvidíš že i komunikace s ostatními bude pro tebe daleko jednoduší, lidi budou tvým směrem ochotnější a v případě nesnází ti budou ochotni pomoc - ale všechno je o přístupu k lidem, o komunikaci, a s tím spojené vystupoání ...

pokud tohle vše jsi schopný akceptovat a alespoň se o to pokusit jseš na dobré cestě............ - pokud ne tvůj život bude o to složitější ...........

přeji ti štěstí 8)

V každém kolektivu lidí, ve kterém se pohybuji jsem oblíben tak moc, jak si přeji být...tzn. pokud nejsem, mám k tomu důvod.

Jinak díky za plodný přinos k tématu...pořád nechápeš, proč se rozčiluji, že nedostávám odpovědi? kdyžtak mi takovýhle hlouposti piš do soukromé zprávy, děkuji
1ondra9

#78 Příspěvek od 1ondra9 »

skurt píše: Jinak díky za plodný přinos k tématu...pořád nechápeš, proč se rozčiluji, že nedostávám odpovědi? kdyžtak mi takovýhle hlouposti piš do soukromé zprávy, děkuji

Neboj už končim
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta :roll: ...)

T-rex 500 CF-> po ráně ->GF ;-)
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro) :)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od Ivoš »

Pánové kolegové, obávám se, že problém není ve Skurtovi, ale v nás. Díváme se na něj a jeho snažení očima modelářů. Ale o to tady ani omylem nejde. Firma na zážitky, to je to pravé. Let ve stíhačce (co na tom, že je to Albík), tandemový seskok, vynesení na Mt. Everest. K prolétnutí akrobatické sestavy taky nemusíte trénovat toky, stačí si domluvit spárku na Extře. Skurt je o kousek (a možná o dost velký kousek) dál, než doblitý balík na sedadle Extry, on se to chce naučit. Zkratkou a bez radosti z poznávání. Je to špatně? Z mého pohledu ano, ale doba je jinde. Nejde o modelařinu, jde o zážitek!
Pro Skurta: jestli je to tak, jak jsem si troufnul napsat, jedná se o peníze. Jsou firmy - trenéři, možná pan Sokolovský (Evžen), pokud Tě nepošle do háje, tak Tě to třeba naučí. Poradí Ti, jaký si pořídit vrtulník, sestaví Ti to, vyladí a půjdete létat. Bude to stát hromadu peněz, kouzelníci neprodávají své triky za poděkování. Výsledkem bude to, že kamarádům pustíš video s vrtulníkem v letu na zádech. Hmmm. Co tu máme dál...: freediving?
zdzd

#80 Příspěvek od zdzd »

skurt píše:Jinak díky za plodný přinos k tématu...pořád nechápeš, proč se rozčiluji, že nedostávám odpovědi? kdyžtak mi takovýhle hlouposti piš do soukromé zprávy, děkuji

Jednoduché vysvětlení http://www.mojehobby.cz/magazin/detail.php?idclanku=12
skurt
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od skurt »

Jednomu napíšu že dík za nic a dostanu nic od druhého...omg.
Jako jo, máš pravdu, ale zkus si tu někde vpředu vyklikat, jak jste po mě chtěli, abych si něco našel v jiném vlákně...KRUCI JAK? Když ve všech jsou napsaný tyhle zcestný bláboly, jak ten chudák co chce poradit má dělat něco jinak, nejlíp sám se sebou. Dobře, tak jo, já to chápu! Ale když mi nechcete poradit, tak neraďte. Když ano, poraďtě a když mi chcete říct, že jsem debil, tak mi to napiště někam, kde to nikoho nebude opruzovat...
zdzd

#82 Příspěvek od zdzd »

Aha. Takže ty můžeš na všechny bezdůvodně pyskovat, ale tvého majestátu se lze dotknou jen tak, aby to nikdo neviděl. Pak se divíš, že ti nikdo neradí. Proč by měl? Každý kdo ti zatím poradil seriozní věc byl vyfuckován. Rozumné věci slyšet nechceš, s volovinami se nikdo vypisovat nebude. Jsi ve slepé uličce. Vlez jsi si do ní sám. Tak udělej čelem vzad a vyhrab se zase sám. Nikdo už se nebude namáhat, aby tě z ní dirigoval...
Naposledy upravil(a) zdzd dne úte 20.04.2010 23:16, celkem upraveno 1 x.
Alfa

#83 Příspěvek od Alfa »

skurt- ten zvuk..To je opravdu škrtnutí závažíčka stabilizátoru o list rotoru.A proto stačí nelítat tak divoce.Prostuduj si to vlákno u colibrim,ten odkaz jsem ti sem už dával.To se určitě vyplatí a najdeš tam odpovědi prakticky na všechno co se týče tohoto stroje.
Kraliczech

#84 Příspěvek od Kraliczech »

...už chápu, proč vzniklo to "zrcadlové" krtkovo téma.
Jdu spát, tohle story si nechám na jindy
:lol:
ROYAL EVO 9 M-LINK
FW-190,Transall
HDX300 Aristo mod,Trex450PRO, HDX450SEV3, Trex500FBL, GAUI250FBL
skurt
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od skurt »

Alfo, děkuji. Jsem zvědav, až efektivně přejdu na ten profesionální režim ovládání, to bude chrastit teda :)

Ostatní: PROSÍM PROSÍM PROSÍM nechte si ty dementní řeči, vždyt vypadáte jak stejní pitomci, jako jsem ve vašich očích já. se v tomhle vlákně ztrácím a to jsem ho založil
psena
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od psena »

skurt píše: a když mi chcete říct, že jsem debil, tak mi to napiště někam, kde to nikoho nebude opruzovat...

Mam obavy, ze by to tady nikoho neopruzovalo :D
Tvuj problem je, ze neumis spravne pokladat otazky, kladene samozrejme az pote co poradne prolustrujes google. Druha podminka se da vynechat, pokud je otazka polozena s jakousi prirozenou slusnosti a uctou.
Ja jsem se tu uz ptal taky na docela zakladni a asi banalni veci, resil svoje pokroucene predstavy VS zkusenosti mistnich modelaru a stejne me bylo vzdy odpovezeno. Proc asi.
zdzd

#87 Příspěvek od zdzd »

Možná by věci prospělo, kdyby jsi se držel kometářů v SZ. A že se ve vlákně ztrácíš není vina těch, co ti v dobré víře chtěli poradit...
skurt
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od skurt »

zdzd píše:Možná by věci prospělo, kdyby jsi se držel kometářů v SZ. A že se ve vlákně ztrácíš není vina těch, co ti v dobré víře chtěli poradit...

To ani náhodou, to je vina spamu, kterej tu minoritně vytvářím i já a za to se lidi posílaj do vězení btw ;-)
Kraliczech

#89 Příspěvek od Kraliczech »

... zkus rc heli školu
ať si taky užijou 8)
ROYAL EVO 9 M-LINK
FW-190,Transall
HDX300 Aristo mod,Trex450PRO, HDX450SEV3, Trex500FBL, GAUI250FBL
psena
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od psena »

skurt píše:Alfo, děkuji. Jsem zvědav, až efektivně přejdu na ten profesionální režim ovládání, to bude chrastit teda :)

Ostatní: PROSÍM PROSÍM PROSÍM nechte si ty dementní řeči, vždyt vypadáte jak stejní pitomci, jako jsem ve vašich očích já. se v tomhle vlákně ztrácím a to jsem ho založil

Alfovi taky zanedlouho dojde trpelivost, pokud si to tema, na ktery sem dava odkaz uz ponekolikate, konecne neprectes..... nebo cekas, ze ti ho sem bude kopirovat po castech, ve sledu tvych potreb? :D
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“