setová nabíječka
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
JMalik píše:BOBIKA píše:tak jsem proměřil a naměřil.......jde to i na tu 3čl.lipol,nebo takhle lítáto ale teď mám jiný problém na 2čl.lipol má jeden článek i po nabití balancérem 4,5v a druhý 7,9v,může mě někdo říct co je špatně...
Čím to měříš?
(a jak?)
černá minus pol a modrá a červená plus pro každý článek
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
BOBIKu,
změř to takhle :
1) jeden hrot z měřáku dej na plus pól akumulátoru (ten silový) a druhým hrotem změř postupně ty tři vodiče na balančním konektoru.
2) jeden hrot z měřáku dej na mínus pól akumulátoru a druhým hrotem zase změř ty tři vodiče na balančním konektoru.
Napiš sem naměřené hodnoty.
Nemusíš zohledňovat jak bude měřák indikovat polaritu + a -.
(Jde to udělat i jednodušeji, ale takhle je malá pravděpodobnost, že něco vyzkratuješ a my se hlavně dozvíme to napětí druhého článku v závislosti na přesnosti měření)
změř to takhle :
1) jeden hrot z měřáku dej na plus pól akumulátoru (ten silový) a druhým hrotem změř postupně ty tři vodiče na balančním konektoru.
2) jeden hrot z měřáku dej na mínus pól akumulátoru a druhým hrotem zase změř ty tři vodiče na balančním konektoru.
(Jde to udělat i jednodušeji, ale takhle je malá pravděpodobnost, že něco vyzkratuješ a my se hlavně dozvíme to napětí druhého článku v závislosti na přesnosti měření)
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
JMalik píše:BOBIKu,
změř to takhle :
+po-červený 0v,modrý2.9v,černý8.1v
-pol-červený6.2v,modrý4.20v,černý0v
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,