Nabijacky Turnigy

Nabíječky, zdroje, přístroje
Zpráva
Autor
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Lukash »

2Vladan: To je tvůj názor a nikdo ti ho nebere. Můj názor je takový, že k plné spokojenosti používám 2 Turnigy Accucell naráz a v životě bych neutratil tolik peněz za takovou sragoru jako je Raytronic.
2MartinMartin: Zkontroluj si prosím občas to, co napíšeš. Tvůj pravopis je čistý PEKLO.
JMalik

#32 Příspěvek od JMalik »

Vladan píše:Kluci, proč si raději nekoupíte pořádnou nabíječku u nás....
Já se starám sám o dceru která studuje na vysoké škole, normálně pracuji
a mám normální mzdu. Tudíž si nemůžu nějak extra vyskakovat,
ale kupovat tak důležitou a dlouhodobou věc jako je nabíječka v Číně, sice za pár peněz, ale kvalita loterie, to si myslím není dobrá cesta.......

:lol: :lol: :lol:
Ztráta času sem něco takového vůbec psát.
Bomba by byla, kdyby jsi dal odkaz na nějakou nabíječku ještě o 5 dolarů levnější.
Takže můj názor:
Klidně to kupte, je to za ty peníze super, hlavně tady potom nikdo nebrečte jaké škody to napachálo.
Komentovat to je zbytečné, chce to vlastní zkušenost, nejlépe hodně drahou (oddělané baterky, vypálený byt...). Čím větší škoda, tím snáze se to uloží do paměti. :wink:
Victronix
Kontaktovat uživatele:

Accucell 6

#33 Příspěvek od Victronix »

MartinMartin píše:Tak jsem s toho blázen chci jít přeměřovat ty tranzistory ale před tím jsem nabíječku ještě vyskoušel a už jede zase normálně tak to opravdu nechápu ale teď ...

Řekl bych, že je tam opravdu nějaký studeňák a tím jak jsi to přeměřoval se to zase chvilkově spojilo. Určitě to není chyba SW. Ještě by to mohla být vada součástky, která by se mohla projevovat třeba při vyšší teplotě. Zkusil bych jen tak součástky lehce přepájet. Myslím tím krátce prohřát spoje a tam kde je málo, doplnit cín.

Bylo by škoda přijít o takovou nabíječku kde je perfektní poměr cena/výkon.
DX6i
Minimag, Windrider FOX, CAP 232 EPP MS Composit, Mono2, Extra 300 EPP
Odpovědět

Zpět na „Pozemní elektronika“