Jaký celokompozitový hot-liner

Název je dostatečně samovysvětlující...
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#166 Příspěvek od Lindbergh »

Nevím, jestli ještě někdo sleduje toto téma, ale považuji za slušnost oznámit, že jsem se dobral výsledku. Model Jibe2 hodlám zalétnout tento víkend. I přes veškerý respekt z modelu se na něj již moc těším a doufám, že mě tato kategorie chytne natolik, že se "protrénuju" až k nějakým závodům. Model je možno shlédnout v galerii na RCserveru.
http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3920

Cesta byla pro mne tentokrát více než trnitá. Kromně shořelého motoru mně těsně před dokončením manželka zavadila o trup a narušila "pant" na VOP...a pak ty dodělávky byly také nervy drásající...
:twisted: Tak snad ten výsledek bude stát za to.
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Abu
Kontaktovat uživatele:

#167 Příspěvek od Abu »

Ja sleduji a na dalsi osudy Jibe jsem velmi zvedav.... akorat se to od puvodniho hotlineru trochu odklonilo, ale to neni na zavadu :wink:
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#168 Příspěvek od vitousek »

Také s velkým zájmem sleduji...... I ostatní vlákna s tím související. A pokud to dobře dopadne, dodám nějaké foto a několik údajů k dalšímu kompozitovému cca 2,5m elektrovětroni z české dílny za velmi rozumné peníze :wink:
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od Lindbergh »

Abu: Jo je fakt, že z původní myšlenky se vlastně narodily 3 éra. Nejdřív jsem si musel v hlavě srovnat, co je to "hotliner"...což se asi všichni shodnem, že si pod tím představuje každý něco jiného... Prvním z těch 3 "poletuch" :wink: jsem pořídil MiniCorado. Je to universál na cesty, perfektně se vejde do auta a je velmi všestranné. Pak jsem si řekl, že chci něco opravdu Red Hot, tak jsem pořídil Jibe2 (pořád mám trochu obavy, jestli to nebude trochu moc hot). To tředí v řadě by měl být také celokompozit, ale rozměrově i cenově někde uplně jinde. Ale to je zase jiná písnička...
m2
Kontaktovat uživatele:

#170 Příspěvek od m2 »

vitousek píše:A pokud to dobře dopadne, dodám nějaké foto a několik údajů k dalšímu kompozitovému cca 2,5m elektrovětroni z české dílny za velmi rozumné peníze :wink:

skús prehodnotiť svoje stanovisko a zverejniť to aj v opačnom prípade... :wink:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#171 Příspěvek od vitousek »

m2 píše:skús prehodnotiť svoje stanovisko a zverejniť to aj v opačnom prípade... :wink:

Pokud bude zítra letadlo ( a to téměř na 100% bude ), budou fotky. Pokud tam bude i výrobce, bude údajů víc :wink:
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#172 Příspěvek od Lindbergh »

vitousek: Pokud by bylo něco tak 3-3,5m...To by mě zajímalo hodně :-)
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#173 Příspěvek od Marek71 »

Lindbergh:
Sledujem a na nedeľu držím palce !

vitousek:
Inak, aj mňa by zaujímal nejaký slušný celokompozitový hotliner za dobrú cenu. Rozpetie 2-2,5 niečo na sposob Lynx, Beach...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od vitousek »

Tak prozatím ochutnávka - Scout :wink:
Obrázek

Fotek dodám víc i nějaké další údaje. Jen trošku nestíhám :oops:
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#175 Příspěvek od Lindbergh »

Takže Jibe2 úspěšně zalétnut :twisted: Sice budu muset pár drobností doladit, ale je to teda hoši fakt mazec. Utaženější zatáčka na plnej plyn nemá chybu. A ten zvuk...no prostě paráda...Docela mě překvapilo, že za tu chvilku byla 4S Li-pol vycuclá na cca 3,8 na článek. Když jsem přijel domů, říkal jsem si, že bude skoro plná... No holt mazlík papá :lol:
Další co mě překvapilo je hodně rozdílné letové a řídící vlastnosti bez plynu a s plynem. Bez plynu jsem musel dost "tahat" (těžiště je podle návodu). Pod plynem už jsem tahal méně, ale to byla VOP tak o 0,5mm nahoru. Asi budu posouvat těžiště dozadu, ale po kolika mm fakt netuším.

Jinak data z loggeru jsou zde: http://lindbergh.rajce.idnes.cz/CastleC ... -zalet.jpg
Odpovědět

Zpět na „Větroně“