Modely-rozumně

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Hrabosh

Modely-rozumně

#1 Příspěvek od Hrabosh »

Zdravím.

Máte nějaké zkušenosti s tímhle E-shopem? http://www.eshop-rychle.cz/model-rozumne

Mají tam za doboru cenu Turnigy Accucel-6, platba PayPalem je v pohodě ... ale nemůžu na netu nikde najít žádnou zpětnou vazbu na ten E-shop, což mě trochu znervozňuje.

Mimochodem k těm nabíječkám ... upřednostnil jsem nakonec tu Turnigy proti iMAXu a Voltcraftu (IMAX B6), o kterých jsem se dočetl, že špatně balancují články. Jedniej problém, co jsem řetl o Turnigy bylo, že se zanáší ten ventilátor. Ale balancuje prý dobře ... je to tak?

Díky, Zb.
ST
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ST »

Jasně, že mám. Jen ty nejhorší. Ještě z Aukra mi dluží od Ledna 2010 4 serva HXT 900. Na četné upomínky nereaguje. Prostě mojich 450 Kč asi už neuvidím. Asi reakce na to , že jsem mu jako jeden z mnoha dal na AUKRU negativní hodnocení.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
arda1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od arda1 »

Můžeš dát na toho prodejce na Aukru link? :wink:
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od gamer007 »

Proč tu Accu nevemeš z HC? Tam máš za tu cenu dvě. Je za 25USD a k tomu ti daj 5usd kredit na další nákup, takže bych nějaký modely rozumně neřešil, to je zas další vychcánek co zkupuje zboží z HC a my pak čekáme na naskladnění jak volové...

PS: Potřebuji silnější nabíječ, takže Accu6 půjde do světa, jestli máš zájem tak se můžeme dohodnout, fachá bez problémů...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Hrabosh

#5 Příspěvek od Hrabosh »

Díky za info !

Nakonec jsem to objednal přímo v HC. Přihodil jsem k tomu ješte 2x HXT900 a 2200mah 3C baterku Turnigy a vyšlo mě to finančně na stejno.

Akorát, že ta nabíječka je BackOrdered ... sem zvědavej, kdy to přijde :-(
Hrabosh

#6 Příspěvek od Hrabosh »

gamer007 píše:PS: Potřebuji silnější nabíječ, takže Accu6 půjde do světa, jestli máš zájem tak se můžeme dohodnout, fachá bez problémů...

Sakra, pozdě ! Už jsem to objednal a zaplatil.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od corsair »

Abychom jsme Vám mohli poskytnou co nejpříznivější ceny, nakupujeme zboží po celém světě za nejvýhodnější možné ceny a držíme minimální počet kusů skladem tak, aby naše náklady na prodej byly co nejnižší a zboží bylo přístupné pro širokou vrstvu zákazníků.

Přeloženo do češtiny,nakupuju na HC, skladem nemám nic, ale když mi to zaplatíš tak ti to objednám a možná to dostaneš :roll:
madyr
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od madyr »

A že takových stránek roste jak houby po dešti..
A jinak spousta lidí na aukru přeprodává věci z HC
arda1
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od arda1 »

Nejen na Aukru- koukni kolik vyloženě překupníků(šmelinářů) je na Modelbazaru. :wink: :lol: :lol: :lol:
jeniik92

#10 Příspěvek od jeniik92 »

"STJasně, že mám. Jen ty nejhorší. Ještě z Aukra mi dluží od Ledna 2010 4 serva HXT 900. Na četné upomínky nereaguje. Prostě mojich 450 Kč asi už neuvidím. Asi reakce na to , že jsem mu jako jeden z mnoha dal na AUKRU negativní hodnocení.
Nejsi sám taky má mojich 450,- na účtu :? ale je to tak 2 týdny tak snad to ještě dorazí 8)
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Rajny »

ja mel to stesti, ze sem tam platil pres paypal, tudiz sem mu rek, ze pokud mi do tydne zbozi nedoda (to bylo asi mesic po objednavce), tak ze se obratim na paypal, ze jsem nedostal zbozi, na tuto moji upominku velmi rychle zareagoval tak, ze mi pres paypal vratil penize
jeniik92

#12 Příspěvek od jeniik92 »

"Rajny"ja mel to stesti, ze sem tam platil pres paypal, tudiz sem mu rek, ze pokud mi do tydne zbozi nedoda (to bylo asi mesic po objednavce), tak ze se obratim na paypal, ze jsem nedostal zbozi, na tuto moji upominku velmi rychle zareagoval tak, ze mi pres paypal vratil penize
A sakra :( a já sem si říkal že to snad přijde teďko v pondělí (má tam tedy napsáno že odesílá do 10 dnů po obdržení platby) tak budu doufat protože sem si koupil easystara-objednal sem si na něj baterie a seva a chtěl bych si ho příští víkend zalítat(sem začátečník)
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Rajny »

moc bych s tim nepocital, i kdyby ti sliboval, ze to bude za tyden
Hrabosh

#14 Příspěvek od Hrabosh »

To je koukám pěkná svině. Eště, že jsem to u něj neobjednal ...
madyr
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od madyr »

Zamčeno

Zpět na „Ostatní“