Zajímal by mě ale ten rozdíl s ESPčkem v ruce
HK 500 GT
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Tak bych řekl že to není nic hroznýho
S hřídelkou vrtulky jsem jěště problém neměl, řemínek se mi zdá bejt v pohodě (u 250tky je žumpáckej), hřídel jsem dal preventivně Align jen příčnou, no to soukolí je na cestě a další věci jsou už jen tuning. S tím zadním rotorem ještě nevim, mám původní plast, s vrtulkou se trochu peru jak jsem psal, ale mechanika mi příjde v pořádku. Možná zkusim jen vyměnit tu hřídelku. Zase mám s tím cca 30 baterek, tak je na posouzení jěště brzo...
Můžu srovnávat jen se 450tkou...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
PetrPPP- jasně, taky si myslím že to není tak kvalitní jako Align, ale věřím že na normální lítání to stačí.
Zadní domek mám v plastu, tak snad to vydrží...
závit se mi strhl v zadním domku ale na 450MT, no zatím jsem to vyřešil delším šroubem a kontramaticí.
Podle mne je HK dobré pro toho kdo si to chce zkusit a nechce do toho vrážet velké prachy a dále pro toho kdo chce taky trochu modelařit ve smyslu různých úprav, kdy ví co tomu chybí.
Jinak mám taky origo Rex450 a to taky není žádný zázrak...
Zadní domek mám v plastu, tak snad to vydrží...
závit se mi strhl v zadním domku ale na 450MT, no zatím jsem to vyřešil delším šroubem a kontramaticí.
Podle mne je HK dobré pro toho kdo si to chce zkusit a nechce do toho vrážet velké prachy a dále pro toho kdo chce taky trochu modelařit ve smyslu různých úprav, kdy ví co tomu chybí.
Jinak mám taky origo Rex450 a to taky není žádný zázrak...
PetrPPP píše:Ten zadní plastový domek lítáš tak jak je nebo jsi vyřešil problém s tím, že se to potká a zasekne při maximální výchylce? Je tam mechanický problém, který při špatném nastavení dorazu serva způsobí totální destrukci heliVíš o tom?
eco -->
..........a dále pro toho kdo chce taky trochu modelařit ve smyslu různých úprav, kdy ví co tomu chybí.
Ale on chce modelařit - nech ho
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta
...)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
AURORA 9
Pokud o tom neví, tak bude modelařit pár hodin, až se mu to ve vzduchu rozstřelí
Na páteční létání jsem měl půjčenou FullHD pidi kameru Contour. Přimontoval jsem ji pod spodek heli, byla to náhodná a rychlá akce, takže to není úplně ideální, nicméně palubní video je na světě. Lokalita: Praha Chodov
http://www.youtube.com/watch?v=J3WwIV0S9gw
Na páteční létání jsem měl půjčenou FullHD pidi kameru Contour. Přimontoval jsem ji pod spodek heli, byla to náhodná a rychlá akce, takže to není úplně ideální, nicméně palubní video je na světě. Lokalita: Praha Chodov
Spectrum DX8, Goblin 700 HC3SX
PetrPPP píše:Pokud o tom neví, tak bude modelařit pár hodin, až se mu to ve vzduchu rozstřelí
Videjko parádní (i v celku koukatelná kvalita) a musim pochválit i název videa ,,made in Czech Republic" - člověku se hned na to líp kouká když ví že to pochází z našich luhů a hájů
paráda
...)
AURORA 9
AURORA 9
PetrPPP píše: tak si zaděláváš na pěknej víkend v dílně
když já se v tom tak rád hrabu...né teď vážně.Vím že by to chtělo dát tam alespoň podložku jako mechanický doraz ale nějak nejsem schopen se k tomu dostat...veškerý volný čas zabírá levotočivý 4list do makety.
A tam teprve bylo potřeba vyřešit spoustu nových dílů a různých udělátek aby to fungovalo jak má a ještě ke všemu se to vešlo do kabátku.
... tak jsem to prošel, nikde nic nedrhne, spíš mám pocit, že je tam vůlí až až a stejně to vaří baterky.
Nakonec jsem ještě upravil křivky, aby to moc netahalo za listy a nic.
Tak ještě zkusím vyměnit regl a pak to hodím ze skály.
Ad srovnání - mám ještě Rexe 500 a mezi HK a tím je velký rozdíl, už jen okometricky je to někde jinde, polétání je s tím také úplně jinačí, ale je to jako když porovnám Bavoráka s Fabií, je také o hodně lepší, jen těch Fabek bych měl za jedno Báwo docela dost, takže takové srovnávání je malinko mimo.
Ad srovnání - mám ještě Rexe 500 a mezi HK a tím je velký rozdíl, už jen okometricky je to někde jinde, polétání je s tím také úplně jinačí, ale je to jako když porovnám Bavoráka s Fabií, je také o hodně lepší, jen těch Fabek bych měl za jedno Báwo docela dost, takže takové srovnávání je malinko mimo.
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Takže to soukolí Align jsem namontoval a je to fakt nebe a dudy. Když těd točim rotorem, tak je ticho a jde to krásně zlehka. Vůle mezi kolečkem náhonu a kolem autorotace se zmenšila, a to o dost, nejspíš bylo fakt špatně to HK vylisovaný. Nic nehází, takže to dnes prověřim.
Jen mě nasraly Align, koupil jsem CF pádla a oni maj v čudu závity na červíky, na každým pádle jeden závit, musel jsem tam narvat hafo lepidla, ale stejně mě to trochu straší. HK má zavity v pádlech naprosto v pořádku. Takže at se jde Align vycpat...
Jinak ten rozdíl v řízení ESP a HK, bude určitě taky váhou. ESP má vše v karbonu, takže je o něco lehčí. Jasně a pak je to kvalitou a pevností materiálů...
Jen mě nasraly Align, koupil jsem CF pádla a oni maj v čudu závity na červíky, na každým pádle jeden závit, musel jsem tam narvat hafo lepidla, ale stejně mě to trochu straší. HK má zavity v pádlech naprosto v pořádku. Takže at se jde Align vycpat...
Jinak ten rozdíl v řízení ESP a HK, bude určitě taky váhou. ESP má vše v karbonu, takže je o něco lehčí. Jasně a pak je to kvalitou a pevností materiálů...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
gamer007 píše:.............. ESP má vše v karbonu, takže je o něco lehčí. Jasně a pak je to kvalitou a pevností materiálů..........
Ono nenech se vysmát - já po ráně ,,upgradoval"
jediný důvod proč bych znovu já osadil CF bočnice je asi ten že jsou líbívější ........
PS: karbon stíní ...........
...)
AURORA 9
AURORA 9