POZOR NA PLATBU V INWOODMODELS - ZNEUŽITÍ ČÍSLA KARTY !!!!!

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od gamer007 »

Jetson píše:Není nad to, být chudej. Já se nebojím kartou platit nejen na netu. :D

JJ, moje řeč, taky mám furt vyluxovanej ten účet. :lol:

Jediný co mě štve u Fio, že jsšem minulej tejden natankoval za 2k, zaplatil kartou a dodnes to na účtě není vidět. Maj ty blokace nějaký zabržděný...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Jetson »

Oni jedou karty přes ČSOB (na vlastní emise jsou moc malí) a tak jim to docela trvá.
romko1

#63 Příspěvek od romko1 »

dokken píše:IMHO
Fungující bezpečná metoda je převést si na PayPal potřebnou částku. Nenechat systém si šáhnout na kartu. Jediný důvěryhodný element a partner je jen PayPal. A pro max.paranoiky si zřídit extra účet ze kterýho ten PayPal nabiju.. :)

Ja to tak mam... Mam extra ucet, zriadeny Paypal.....a som paranoik??? :D Tiez pred platbou odomknem ucet (kartu) a po prebehnuti platby zablokujem...

Mam mbank ucet a zatial som si nevsimol, ze by mi strhli nejaky poplatok za transakciu pouzitim paypal-u...
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“