DX6i
Musíš hledat tak jako ostatní, strávil jsem s tím několik hodin když jsem kupoval DX6i . Bohužel Ti víc neporadím, protože už je to nějaký pátek, tam kde jsem myslel, že bys ji mohl koupit a byla tam dobrá cena už není není.
Pokud se nepletu já ji kupoval tady http://www.wingswheelsandrotors.com/dx6 ... 2580-p.asp
Pokud se nepletu já ji kupoval tady http://www.wingswheelsandrotors.com/dx6 ... 2580-p.asp
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
Ahoj ardo,
taky jsem před koupí řešil stejný problém, to je tak, když člověk chce hodně vědět, tak i moc čte
. Mám dojem, že to bylo zmiňováno hlavně u vrtulníků. Mám Mod 1 a už bych neměnil, to je jak řídit tady a pak v Anglii.
taky jsem před koupí řešil stejný problém, to je tak, když člověk chce hodně vědět, tak i moc čte
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
Děkuji. Budu pokračovat v mode 1. Když jsem hledal na netu vysílačku tak si všimněte,že někteří prodejci mají v závorce doporučujem mode 2. Tak mě zajímalo jestli neni někde nějaký háček.Třeba jako pro praváka vhodnější nebo tak něco. Každopádně díky za názory.Tohle byla poslední věc proč jsem si ji ještě neobjednal.
DX6i - maly dosah!
Dnes jsem si vyrazil s kamaradem na mensi politani. Kamarad pouziva Spektrum DX6i a mel krizovku s 4,5kg Yakem 54. Cca 200m od sebe najednou ztratil kontrolu a nasledoval nerizeny pad. Odnesl to nastesti jen podvozek a smerovka. Bloumali jsme nad pricinou padu, nakonec jsme dosli k zaveru ze asi bude vadny prijimac. I zkusili jsme dosah... a skutecne, byl strasne maly! Pro jistotu jsme vyzkouseli jeste dalsi rx... taktez, maly dosah!
Co s tim? Spatny TX? Kdo stim ma zkusenosti?
FX-30
condor magic evo4, slipso 400 - stavi se, čmelák na 60ccm - ve stavbě
condor magic evo4, slipso 400 - stavi se, čmelák na 60ccm - ve stavbě
Re: DX6i - maly dosah!
Pokud měl Rx malý dosah i s jiným vysílačem proč by měl být vadný Tx? Co je to za Rx?pdp7 píše:Bloumali jsme nad pricinou padu, nakonec jsme dosli k zaveru ze asi bude vadny prijimac. I zkusili jsme dosah... a skutecne, byl strasne maly! Pro jistotu jsme vyzkouseli jeste dalsi rx... taktez, maly dosah!