HK 500 GT
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Takže se mi furt zlepšujou vlastnosti letu. Sokoulí pomohlo trochu s řízením vrtulky, zákmit už není tak veliký, jen nepatrný. Myslim že ten problém je už jen v mechanice vrtulky, ten plast je strašně měkej a držák páky na smykátko se dá ohnout, proto nejspíš to kmitnutí. Asi koupim tu kovovou mechaniku. Listy CF TIG jsou parádní, i s těma CF pádlama je to najednou zas o něco ostřejší a přesnější.
Došel mi taky otáčkoměr a naměřil jsem na 90% 2550rpm. Co myslíte je to na tuhle velikost a lehkou akrobačku akorát? Nebo mám jít k 2700rpm?
Došel mi taky otáčkoměr a naměřil jsem na 90% 2550rpm. Co myslíte je to na tuhle velikost a lehkou akrobačku akorát? Nebo mám jít k 2700rpm?
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Normálně jsem to roztočil na zemi, nechal najet na konstatní otáčky, kolektiv v nule a opatrně jsem se přiblížil a změřil
Jo jde z toho strach, ale je to v pohodě. Zajímalo by mě kolik to točí tobě a ostatním. A hlavně kolik by to točit mělo na lehkou akrobačku?
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Fakt by mě to dost zajímalo. Máme vlastně u HK stejnej setup, takže by jsme si to mohli pěkně porovnat. Čeho přesně se bojíš? Že se najednou rozprskne rotor, když budeš u toho? Když to při roztáčení srovnám, tak až to naběhne naplno, vrtulník na zemi nikam neutíká i když nemám prsty na pákách, pak si to můžu v pohodě změřit.
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Njn, je to už respekt...
Hele ty si lítal s tím plastovým zadkem, nebo si rovnou namontoval kov? Už jsem tu mechaniku objednal, tak by mě zajímalo jestli je to pak znát. Doufám že budu mít štěstí a nebudou taky v čudu závity, nebo něco křivě navrtaný. Jinak se toho vrtulníku pořád nemůžu nabažit a moc příjemě se mi s ním lítá...
Hele ty si lítal s tím plastovým zadkem, nebo si rovnou namontoval kov? Už jsem tu mechaniku objednal, tak by mě zajímalo jestli je to pak znát. Doufám že budu mít štěstí a nebudou taky v čudu závity, nebo něco křivě navrtaný. Jinak se toho vrtulníku pořád nemůžu nabažit a moc příjemě se mi s ním lítá...
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
HK 500
Pokud by chtěl někdo zbytky z HK 500 jetam i par kovovych dílu tak sou k maní předělal jsem to celé na t-rexe 500 a od té doby mam hlavně klid.
Blade CX2 , Walkera CB180D, Honey Bee King 2. T-Rex 250,Blade 400D,HK 500GT,Walkéra 4G3,T-rex 600N,Raptor 90
gamer007 píše:Normálně jsem to roztočil na zemi, nechal najet na konstatní otáčky, kolektiv v nule a opatrně jsem se přiblížil a změřilJo jde z toho strach, ale je to v pohodě. Zajímalo by mě kolik to točí tobě a ostatním. A hlavně kolik by to točit mělo na lehkou akrobačku?
Těch Tvých 2550ot/min je na lehkou akrobačku akorát.
Já osobně zastávám zásadu, že pokud mám roztočený vrtulník, obě ruce musí být na řízení. Pokud potřebuju měřit, požádám kamaráda ať to změří a já řídím. I na zemi
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Troll, děkuji moc za cenou radu. Jak říkám jsem na křivce 90%, takže by tam jěště něco přidat šlo, ale takto se mi s tím lítá docela fajn. Jen když chci zkusit třeba tic toc, tak při třetím a dál je znát že otáčky už chyběj, malinko se to dusí. Spotřeba je celkem přijatelná, dobíjim po 5min lomcování necelý 2A, minule jsem ale zkusil jěště minutu a ke konci jsem šel z 20m bez motoru k zemi, docela jsem slušně přistál, takže dobrý, ale baterky dostaly zabrat, cca 3,2V na článku
, je vidět jak jde pak napětí hodně rychle dolů...
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
No, tictoc není zrovna lehká akrobačka
, tam by to chtělo tak 2700 , anebo výborný motor s vysokým krouťákem aby těch 2550 udržel.Nejlépe obojí, vysoké otáčky a motor s vysokým krouťákem.
. To už by ale nebyl setový za málo peněz. A tu minutu navíc už opravdu nezkoušej
, nebo budeš mít po baterkách.
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Pls, vy co máte kovový zadek. Je tam ta páka na smykátko taky kovová, nebo je v plastu? Jestli je plastová, tak to zas bude to jejich máslíčko co...
Já jestli mám vzít k objednávce tohle http://www.infinity-hobby.com/main/prod ... ts_id=5081
Pak mi přijde jako dobrá vychytávka toto - http://www.infinity-hobby.com/main/prod ... ts_id=4632 , na upevnění ocasu, když je ta HK trubka taková měká...
Já jestli mám vzít k objednávce tohle http://www.infinity-hobby.com/main/prod ... ts_id=5081
Pak mi přijde jako dobrá vychytávka toto - http://www.infinity-hobby.com/main/prod ... ts_id=4632 , na upevnění ocasu, když je ta HK trubka taková měká...
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C