T-REX 250 kmitání ocasu - nový!
-
petrpetr
- Kontaktovat uživatele:
Za pokus nic nedáš. Místa tam mám dost. Gyro mám na horní "přepážce" a je nalepeno směrem dolů. Dal jsem tu tlustou oboustranku z HC, destičku z cuprexitu a mechovku co je ke gyru. Při testování jsem měl dvě HC oboustranky na sobě bez té destičky ale moc to nedrží ale na otestování to stačí.
T-Rex500HK-Rex 250T-Rex 600Minititan 325SERaptor 30V2DX7
petrpetr píše:Za pokus nic nedáš. Místa tam mám dost. Gyro mám na horní "přepážce" a je nalepeno směrem dolů. Dal jsem tu tlustou oboustranku z HC, destičku z cuprexitu a mechovku co je ke gyru. Při testování jsem měl dvě HC oboustranky na sobě bez té destičky ale moc to nedrží ale na otestování to stačí.
Aha, no počkej tu kovovou destičku tam mám dát také?Tu tam nemám, ale vím že ji k tomu mám také?Takže jednu kovovou a jednu mechovou, kterou kam????
JInak já mám právě gyro směrem nahoru protože dole u lyžin mám příjímač takže bych tam gyro nenarval, optima7 je velká
HITEC AURORA - EC-135 T2 Policie ČR TR 500, T-REX 700 3G, T-REX 100
Peteer píše:....................Takže jednu kovovou a jednu mechovou, kterou kam????..........
Počkej - moc kvapem.........
první nalepíš mechovku(oboustranou) na vrtulník-na ní nalepíš tu destičku-a na destičku znovu tu (druhou co ti zbyla) mechovku - ana tu druhou vrchní mechovku flákneš gyro.......... PS: má to fungovat ve své podstatě jako vozrcadlenej Silentblok ....................
..........alespoň tak jsem to viděl ve filmu - ,,chuck noris v boji s vibracema"
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta
...)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
Tak jsem dal jednu mechovku, plíše a druhou mechovku a na to gyro. A zdá se mě to dobrý akorát se vrtulník začal chovat divně - na normal se točí na jednu stranu (což můžu upravit posunutím táhla/serva) ale problém je v tom že na HL se točí na druhou stranu - jak je to možné?Měl by se točit přeci na stejnou takhle to v životě neseřídím
HITEC AURORA - EC-135 T2 Policie ČR TR 500, T-REX 700 3G, T-REX 100
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
mec píše:Můžu se zeptat jaké tam máš gyro a zda ti dělal ocas to co mně a zakladateli vlákna peteerovi? Já popravdě mám vrtulník na poličce a leda tak kolem něj chodím, ale v žádném případě nelétám... Je spíš na okrasu než na let, ale za ty prachy jsem si mohl koupit spíš obraz na výzdobu. Jinak potvrzuji, že výkon je opravdu na dně.... Když jsem ho kupoval tak mi každý říkal jaký jsou tyhle malý mrchy divoký sršně a ono při prvním vzletu jsem zjistil, že ve skutečnosti moje 5ti kilo (t-rex) je mnooohem brutálnější a že v ruce místo sršně držím přichcíplou včelu.... Lítám (tedy lítal jsem) originál regl a Zippy 800mAh 3S. Ale kvůli ocasu je na výzdobu už dlouhou dobu....
gyro mam align 750 a s origo vrtulkou to malinko taky zakmitavalo...
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2