Rada zkusenejsich

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
Swarley

#76 Příspěvek od Swarley »

tak jsem to zkoušel nabíjet přes panel dálkového ovládání. Víte prosím někdo, jak má toto nabíjení fungovat, jestli má svítit zelená diodka nabíjení nebo jak. vždy když to zapojím nebo s s konektorem v helikoptérce pohnu, diodka problikne, když to nechám v klidu ani neblikne. Prosím, prosím moc o radu. Swarley
vejfuk

#77 Příspěvek od vejfuk »

Me taky dneska dosla helikopterka! Syma S107 a je bajecna, ovlada se uplne sama. Jinak pres USB se mi nabiji cca hodinu.
xtreo

#78 Příspěvek od xtreo »

Swarley, nezapojil jsi nahodou ten nabijeci kablik do vrtulnicku obracene? Pri trose usili to totiz obracene zapojit lze. Znamemu se to podarilo a dopadlo to presne jak pises, vypaleny USB nabijec a navic i nafoukla a znicena baterka ve vrtulnicku, ponevadz od toho odesel a nechal to tak delsi dobu. Pri nabijeni z IR vysilacky sviti na vysilacce zelena LED a po nabiti zhasne. Tedy aspon jsem o tom presvedcen, mockrat jsem to tak nenabijel.

Samostatny USB nabijeci kablik jsem nasel zde:
http://viewitem.eim.ebay.cz/query/120565100135/item ale radsi bych si nejdriv zmeril kde je +- pol na kabliku a kde na konektoru ve vrtulnicku.
- Phoenix RC Simulátor, DX6i (MOD 2)
- ALIGN T-REX 450 Pro Super Combo (ve výstavbě)
- Do budoucna hledám někoho ochotného z HK a okolí na pomoc
Swarley

#79 Příspěvek od Swarley »

Ebay prodejce mi nabidl, ze by me poslal novou baterku do helukopterky. Myslite, ze by to mohla jenom nova baterka vyresit nebo je problem uz uvnitr helikopterky? Kdyz to dam do nabijeni, vubec uz zelena ikonka ani neblikne :(
Dik, Swarley
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“