Tak tomu můžeš naplno věřit.Nás na první soutěž přihlásil kamarád a když už to bylo tak jsme si řekli - JDEM DO TOHO.No a spustil se kolotoč tréningů a dalších věcí kolem.Prostě jak se říká , chytly saze a už to bylo.Je tu řada modelářů co si jdou zalítat na plac, když je občas vidím, tak je mi to až líto, že nejdou na závody.Protože ruce na to mají.Asi jim chybí ten prvotní pokus si to zkusit.Můžu Vás všechny ujistit, že se Vám nikdo na soutěži smát nebude, spíš ostatní kolegové pomohu, jak dobře miněnou radou, tak třeba i s modelem.Je tu slyšet i o finanční stránce věci, jako třeba doprava přez celou republiku, ale vždyť to k tomu neodmyslytelně patří.Když si budeme závodit doma mezi svými, tak ztratíme úplně náhled na danou věc.To se přece musí porovnat s ostatní konkurencí a to na vlastním letišti dost dobře nefunguje.Právě od toho jsou soutěže.Kluci držím vám palce .Míra.B.
jako pokud by měly bejt všechny soutěže (nebo sranda cupy) ve znojmě, tak jednou a dost. nabízím oraganizaci druhé soutěže, kdesi v jižních čechách. ale až příští rok, letos je venku zima a nemám letadýlko... myslím, že by se nechal nalákat i Jekl, má přeci velSatise
http://www.svojse.ic.cz/velsatis.html myslím,, že by to šlo v klidu použít! zatím ahoj.
PS: Svíťo, Radime, už jste to zalítli?!?!?!?
Honzo všechno byse to odehrávalo ažpříští rok. samozřejmě bynebylo vše ve znojmě. já bych toi mohl uspořádat v Hodoníně ty třeba u Vás. pro nás není problém jezdit já jezdím nasoutěže jezdíme po show tak mužeme i na soutěž maloakrobatů
Honzas: Prodigy vypada pekne! Ale u nas jsem ho zatim nevidel prodavat. Mate nekdo zkusenost s nakupem ze zahranici? Ceny tam vychazeji mnohem lepe, ale zase se to asi prodrazi na postovnem, co?