Posta z honkongu z HC

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
SuperMUF

#541 Příspěvek od SuperMUF »

SuperMUF píše:No tak už jsem myslel že se bllýská na lepší časy ...

balík zaplacený 26.4.2010 - VŠE skladem
email 29.4.2010 - balík zabalen, připraven k odeslání
dnes 5.5.2010 - doposud nezaregistrován na HK poště ...

dříve to bylo obráceně, HC balilo balík skoro 14 dní ale potom už to šlo celkem dobře ...

sakra práce ... :twisted:

tak jak ? co si o tom mám myslet ? mám přes 20 zásilek a tento problém nikdy nenastal ...
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
ElvisHelicopter

#542 Příspěvek od ElvisHelicopter »

mam podobny problem jenze nemeli vse skladem.7.4 objednano, 30.4 baleno ,odeslano a dodnes mam na ucte hobbykingu cislo baliku a sledovani nefunguje.taky nevim co s ti????
pise mi to stale toto: To promptly retrieve the record of your item, please key in your Enquiry Reference Number (if available), for example, 05000123A:
SuperMUF

#543 Příspěvek od SuperMUF »

ElvisHelicopter píše:mam podobny problem jenze nemeli vse skladem.7.4 objednano, 30.4 baleno ,odeslano a dodnes mam na ucte hobbykingu cislo baliku a sledovani nefunguje.taky nevim co s ti????
pise mi to stale toto: To promptly retrieve the record of your item, please key in your Enquiry Reference Number (if available), for example, 05000123A:

mám to samé ...
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
Voodoo-cz

#544 Příspěvek od Voodoo-cz »

30.4. zabaleno (jeden mail), vyexpedovano (mail cislo 2, se sledovacim cislem), dneska se to ukazalo v trackingu HK post s tim, ze podano 4.5. Jedna se o Air mail (registered).
Live smart, die happy...
olisoft

#545 Příspěvek od olisoft »

Asi ma HK posta preplnene prijmacie sklady...
Moj balicek mal dlho stav "chystany na odlet 26/04" a nakoniec to updatli na "odletel 04/05".
A uz je stastne na SK. :D
A konecne mi do Moskvy dorazil balicek z poslednej "starej" varky, dalsie uz mi isli pekne rychlo nadirekt.
MichoCZ
Kontaktovat uživatele:

#546 Příspěvek od MichoCZ »

Stejně když teď dolar leze nahoru tak jsou ty nákupy slabší. Jenom na kurzovém rozdílu zaplatit 400Kč se mi dvakrát nechce.
SuperMUF

#547 Příspěvek od SuperMUF »

MichoCZ píše:Stejně když teď dolar leze nahoru tak jsou ty nákupy slabší. Jenom na kurzovém rozdílu zaplatit 400Kč se mi dvakrát nechce.

Řekové "jeli v hodně levým proudu" a užívali si všech výhod EURA... Teď jim to (už to vypadá že my všichni i mimo EURO zonu) zaplatíme ... jo ono je tak snadný dát hlas tomu kdo slíbí všechno, 17 důchodů, nemusíš makat atd ... ( koho mi to jen připomíná ? že by Jyrku ? )

jo to kdyby se stalo nám tak nám v tom nechaj vymáchat čumáky a nepomůže nikdo ... ( viz CZ a Kanadská víza ... to je k smíchu jak si s náma EU vytřela zadek ! )

jediný co pro to můžeme udělat je být rozumný a "myslet na budoucnost, ne jen na zítřek" jak jsem četl na jednom billboardu - a nerozhazovat prachy které nemáme...

a ten kurzový rozdíl - ten dříve nebo později stejně promítnou do cen i české obchody, jqk bude najíždět nové a nové zboží ... a to jsme na tom ještě podstatně lépe než "bratia Slováci" - EURO jim jde taky ke dnu a ještě navíc platí CLO a DPH ... a ne malé ...

takže ... rozum do hrsti a nedopusťte to co se stalo v Řecku - i když je to tak lákavé ... pečená holoubátka, 13 důchody atd ... a ti co potřebují nakoupit pořád ještě nikde levněji nenakoupí, a ti co nepotřebují, ať raději počkají, třeba se to s kurzem zlepší

SORRY ZA OT : právě jsem si četl jak se celý svět skládá na to aby Řecku zaplatili t co "projedli" a oni stávkují, zabili už 3 nevinné a odbory tam chtějí zvýšení platů ! ! ! prostě to nechápu ... a chudáci Slováci, musí si sami půjčit aby Řecku půjčili na jejich dluhy ... fakt hrůůůza ... takže rozum do hrsti a nedopusťme to i u nás !
MichoCZ
Kontaktovat uživatele:

#548 Příspěvek od MichoCZ »

Já s tím naprosto souhlasím. I když bych potřeboval 40A reglik a silnější motor tak počkám. Na letadlo o cca 600g by 150W motor měl stačit, i když to nebude na akrobatické létání jak je letadlo konstruované. Řecko je kocourkov:-D A nic bych jim nedal, dokud si nenamelou držku tak nedají pokoj.
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#549 Příspěvek od Rajny »

MichoCZ píše:A nic bych jim nedal, dokud si nenamelou držku tak nedají pokoj.

Myslis, ze by to neco vyresilo kdyby jim nikdo nepomohl? Akorat naopak, kdyz nedostanou penize, stahnout euro a ostatni evropsky meny dolu a bude tu zacatek dalsi krize. Pomoct se jim musi, i kdyz se to nikomu nelibi (ani me), ale za podminek, ze budou Recko kontrolovat, jak dodrzujou podminky tech pujcek, tak si myslim, ze to bude reseni
MichoCZ
Kontaktovat uživatele:

#550 Příspěvek od MichoCZ »

S tím jak se chovají si to nezaslouží. V případě, že příjmou opatření a nastaví parametry minimálně jako jsou u nás tak pak to nějaký smysl má.
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#551 Příspěvek od Rajny »

MichoCZ píše:V případě, že příjmou opatření a nastaví parametry minimálně jako jsou u nás tak pak to nějaký smysl má.

to jsou podminky te pujcky (samozrejme ne doslova :-) ), ktere budou kontrolovat
SuperMUF

#552 Příspěvek od SuperMUF »

Ahoj, právě jsem se dostal do LIVE CHAT ROOMu a HC ... kupodivu po dlouhé době to fungovalo ...

zde je zápis mé korespondence, angličtináře prosím za prominutí

You are now chatting with : Ricky

Ricky:Hello there! Please provide me your Order ID number (If any) and request/concern briefly.

You: hello

You: please help me

You: before ONE WEEK ... HobbyKing send me message : Radek, Your items for order:2001116534 have been packed and will soon be shipped

You: today, after one week, HongKong post system say : unknown number of parcel

Ricky: Yes, please try tracking your order later today or tomorrow.

Ricky: The Hong Kong Post should have updated the Tracking information then.

Ricky: Thank you for your patience.

You: all is OK ?

Ricky: Yes, your order was shipped out of our warehouse on April 29, 2010.

You: my post parcel now on the way ?

Ricky: Yes

You: thank you, its for me new event ... not working post tracking system ...

You: thank you, bye [:)]
olisoft

#553 Příspěvek od olisoft »

Je to trochu OT diskusia, ale musim potvrdit, ze mate pravdu s tym padajucim Eurom a rastucim dolarom. Cakat sa ale neoplati, ak chcete nakupit, tak teraz. Do konca roka rataju, ze kurz bude 1:1...
Nuz, uzili sme si dobre casu ked nam zaviedli Euro na SK, teraz zial mame horsie casy koli nenazrancom z grecka. :roll:
zdekar

#554 Příspěvek od zdekar »

SuperMUF píše:Ahoj, právě jsem se dostal do LIVE CHAT ROOMu a HC ... kupodivu po dlouhé době to fungovalo ...

zde je zápis mé korespondence, angličtináře prosím za prominutí

Nj, tak toho asi mají dost na příjmu na HK poště. Prostě jim to trochu trvá. Nejdřív po uklidnění té sopky se asi snažili provést expedici, než budou přijímat nové balíky. A pak se jim nahromadily ty balíky na příjmu.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
jaroSK

#555 Příspěvek od jaroSK »

[quote="SuperMUF"]Ahoj, právě jsem se dostal do LIVE CHAT ROOMu a HC ... kupodivu po dlouhé době to fungovalo ...

live chat uz funguje v pohode nejaky cas, .... vacsinou byvam 3-4 v poradi, to sa uz da vydrzat ako ked som bol 45 a vyssie
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“