Big Hobby
- radek.domin
Promiň, ale fakt to nechápu. Ty sis z tohodle konkrétního shopu něco objednal, ono to nefungovalo, tys to reklamoval a reklamace neproběhla podle platných předpisů ČR? Pokud je to tak, tak buď prosím konkrétnější.
Pokud to tak není, tak nevím proč házíš špínu na někoho o kom nic nevíš. Třeba je to zrovna člověk, který se to snaží dělat poctivě (a že bychom takových potřebovali) a pak si o sobě přečte na netu podobný věci.
Proč si myslíš že je to apriori podvodník, nebo že nehodlá dodržovat zákon?
Pokud to tak není, tak nevím proč házíš špínu na někoho o kom nic nevíš. Třeba je to zrovna člověk, který se to snaží dělat poctivě (a že bychom takových potřebovali) a pak si o sobě přečte na netu podobný věci.
Proč si myslíš že je to apriori podvodník, nebo že nehodlá dodržovat zákon?
Přes internet tu balsu asi moc neucítíš....
Ale vážně. Nedělám si iluze, že Velký prodejci zkrachujou, ani to nikdo nechce. Když si budu chtít pořídit model, půjdu si ho radši prohlídnout do dobře zásobenýho kamennýho obchodu, tu balsu, nebo potahovou folii si objednám taky klidně třeba u Pelikána, ale pokud se vyskytne - a já doufám že ne jeden - poctivej obchodník kterej mi na svým, byť třeba ne tak dobře zásobeným e-shopu nabídne třeba LiPolku za polovinu ceny za kterou ji prodává ten velkej prodejce, nebudu váhat a koupím si jí u něj.
Tak teda dobře, já vám na to letiště chodit budu, ale běda vám, běda vám! jestli mi to nepude!
Je to asi dost naivní představa, ale jde mi o to donutit i ty velký "nedotknutelný" k tomu, aby se chytli za nos a řekli si - aha, tak tady už jsem s tou cenou trochu přestřelil, holt budu muset trochu přibrzdit a odpustit si letos jedny Kanáry.... 
Tak teda dobře, já vám na to letiště chodit budu, ale běda vám, běda vám! jestli mi to nepude!
- pitridom
- Kontaktovat uživatele:
Re: Big Hobby
Arx píše:Ahoj,
má někdo nějaké osobní zkušenosti s tímto na první pohled nadějným shopem?
Ano, mám. A velice dobrou zkušenost. Výměna zboží po telefonické dohodě proběhla naprosto bez problémů k mé plné spokojenosti.
Jen škoda, že sklad je téměř prázdný, doufám, že až naskladní HC atd., tak se situace zlepší.
Jen tak dál.
Pavel
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=489
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=489
- ElvisHelicopter
Z tohoto shopu jsem dělal už nejméně 4 objednávky. Všechny zatím proběhly bez problému. Zboží bylo solidně zabalené a na stole jsem ho měl vždy max. do 4 dní. Nové li-pol baterie vypadají celkem slibně, bohužel, skoro jako všude je problém s tím, že zboží visí na celnici, ale to se stává i v lepších rodinách.