Mluvil jsem s kamaradem co ma k dispozici laser. Z plexiskla by to slo taky, ale bylo by to drahe. Navrhnul mi 2 mm plech. S vyrezanim a pozinkovanim je odhad 500 az 600 Kc. Pouze tedy vrchni a spodni deska.Distancni sloupecky jsme neresily.
No moc se mi do toho plechu nechce,ale zase na druhou stranu vahove to nebude tak hrozne, nalakovat se to da bez problemu a kdyz se mi nekdo bude smat, ze mi to litani nejde, tak ho tim muzu i sejmout.
Koukal jsem ted na cenu akrylonu a deska 6mm 1000x1500 stoji 1600 korun plus nějaký poštovný.Jestli dobře počítám tak by z ní mělo být 8 ks pultů.Cena za frézování jednoho pultu cca 200kč.
zamek píše:Koukal jsem ted na cenu akrylonu a deska 6mm 1000x1500 stoji 1600 korun plus nějaký poštovný.Jestli dobře počítám tak by z ní mělo být 8 ks pultů.Cena za frézování jednoho pultu cca 200kč.
Cena za frezování těch 2ks desek 200kč plus materiál. Pokud to stačí z plexi nebo akrylonu v pondělí zjistím cenu a mohu to v příštím tydnu vyfrézovat. Pokud by to stačilo třeba z překližky tak tu mám 6mm tlustou to by bylo rychlejší.Pokud bude večer čas zkusím jeden kus vyfrezovat a dát někam fotku.Kolik by se případně dělalo kusů?
Hosi, hosi proboha brzdete. Nevymyslejte ceny. Cenu si snad urci "zamek" a podle me musi bohate stacit vyfrezovane desky coz je to nejhorsi z celeho pultu. Zbytek by si mohl kazdy dodelat sam.