Ako som kúpil Lipolky na Aukru. Pozor.
Ako som kúpil Lipolky na Aukru. Pozor.
Na Aukru som kúpil Turnigy 1300mAh 3S 25C Lipo Pack. Platil som ešte v Januári s tým že dobierka príde na moravu ku kolegovi no dodnes nič nebolo poslané. Dotyčný napísal že zakladá internetový obchod ktorý asi aj funguje www.eshop-rychle.cz/model-rozumne . No doteraz nula bodov, niekde som čítal že nie som jediný ktorý takto na aukru dopadol. Je tu ešte niekto?
Eclipse 7QPCM Shark1000 VA models PicooZ X-Twin
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
ahoj kluci taky jsem měl objednávku u TÉTO firmy,naštěstí jsem to měl na dobírku,když jsem tomu dotyčnému pánovi volal(né jednou)tak samé výmluvy,do českého dubu jezdím a na můj návrh že se stavím a odběr osobně ........oheň na střeše jak se říká je to podle mého názoru podvodník a má šlus s objednávkama 
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
Už sem tu psal taky v jednom tématu o tomto obchodníkovi,který mi taky dluží peníze (450,-) přibližně od 11.4.2010. 20.4. sem mu napsal zda už zboží odeslal-nereagoval.Tak sem opět napsal 24.4.Napsal mi až 27.4. že se omlouvá, že ze strany dodavatele došlo ke zpoždění(prý stěhování a sopečná činnost)myslím že to má napsaný i na stránce ale moc se mi tomu nechce věřit pokud někdo píše že mu peníze dluží už od ledna

a do pr.... ,včera jsem si u www.eshop-rychle.cz/model-rozumne objednal né za moc(platil jsem převodem),ale jsem tedy moc zvědavej kdy něco dojde 
xxx
Vidím to jednoduše. Nechá si zaplatit, poté objedná na HC. A když to tam nemají na skladě, smolík. Čekáte. Nějak nechápu proč věci z HC někdo neobjednává na HC ale přes překupníka tady. Chápal bych to ještě když by si to někdo napřed prohlížel na krámě ale při nákupu na netu?
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Zrovna obchody pod http://www.eshop-rychle.cz/ mě moc nelákají. Obchod za 150Kč měsíčně si může založit každý trotl. Pak tady jen naříkáte. Vím že velké e-shopy jsou zase dražší, nebo pomalejší (některé), ale je tam záruka že to není podvodník. Když už tam musíš nakupovat, tak alespon na dobírku. Další věc jsou záruky - nevíš kdy to toho např. studenta přestane bavit a máš po záruce.
Kdyby jsme měli v ulici dva obchody a v jednom by to smrdělo, svítili petrolejkou a chtěli by platit do předu, tak já tedy osobně bych šel do toho vedle.
Jinak k tomu hrození kontrolama. Oni to musejí prošetřit ikdyž je to anonym
Ikdyž já bych se podepsat nebál a hlavně bych ho poctil nejdříve osobní návštěvou to zabírá nejlépe. Podvodníky nesnášim.
Kdyby jsme měli v ulici dva obchody a v jednom by to smrdělo, svítili petrolejkou a chtěli by platit do předu, tak já tedy osobně bych šel do toho vedle.
Jinak k tomu hrození kontrolama. Oni to musejí prošetřit ikdyž je to anonym
Ako som kúpil Lipolky na Aukru
Tak napísal že vrátil peniaze, no trochu sa hnevá /nebudem citovať/ . Admin radšej to o vlákno zmaž. 
Eclipse 7QPCM Shark1000 VA models PicooZ X-Twin
-
strycArtus
- Kontaktovat uživatele: