modul Hitec Spectra AFHSS 2,4GHz - napajanie
kroxigor píše:Ty placaté nejsou do Optica6. Optic6 má přesně tu sadu 2x4články i v originále.
Sednou tam přesně ani se nehnou. Jak dlouho to vydrží nevím neměřil jsem ale celej víkend na letišti v pohodě (samozřejmě rádio zapnutý jen když lítám).
Bejt tebou nechám tam origionální pack vyzkouším a případně koupím jinej.
Nevidím problém v tom nabíjet přes noc.
hezkyyy
takze tie enelopky 2000 co su v tom odkaze ta tuba to je origos na to?
super,tak asi pojdem do toho.. ten povodny NiMH pack si necham do rezervy,v pripade potreby ze by som niekam odcestoval aj s radiom
Ozaj,ked su plne nabite vysielac ukazuje ake napätie? 12,6V?
a spodna hranica je 9,6V?
mal by som to potom nabijat tu sadu prudom 200mA po dobu 8h?
ja nemam moc skusenosti s NIMH tak sory sa ujete otazky..
edit: u tych enelop je ozaj super ze netrpia samovybijanim.. v pripade skladovania (dlhsie ako 2 tyzdne alebo mesiac) je to ako? skladuju sa nabite alebo na 50% kapacity ako u Li-Pol?
Já to prostě neřeším, nelaboruju když klesne napětí k 10V tak to nabiju někdy dřív někdy dýl. Používám origoš nabíječku Hitec CG-22A (55mA). Funguju tak už teď 4 sezonu. Zatím se mi nestalo, že by mi selhalo rádio nebo baterka v něm.
Na zimu jsem ho odložil tak jak bylo (cca 10,4V) a někdy v březnu vytáhnul a zjistil že je nabitý a šel jsem lítat
Na zimu jsem ho odložil tak jak bylo (cca 10,4V) a někdy v březnu vytáhnul a zjistil že je nabitý a šel jsem lítat
Naposledy upravil(a) kroxigor dne pon 10.05.2010 20:54, celkem upraveno 1 x.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
arda1 píše:No nevybíjet -normál nabíjím i když ještě Tx nepípá i Nicd jsem tak provozoval.
Jinak 55mA a 8 hodin? Jaká je tam kapacita baterek?
ok,v pohode..
sak kroxigor ma tieto enelopy a tie su len o kapacite len 2000mAh.. ze to nabija normalne pres noc som myslel okolo
Re: modul Hitec Spectra AFHSS 2,4GHz - napajanie
Ještě k tomu modulu. Trochu se v tom ztrácím, modul Hitec Spectra AFHSS 2,4GHz komunikuje s příjmači spektrum, tak že bych aurorou9 (která má tento modul v základu) mohl ovládat i modely - plug & play / bing & play
Je to tak?
Je to tak?
DX6i, DX7 G2, Blade 200 SR X, Blade MCP X BL, Blade 330s
kokpilot píše:Ještě k tomu modulu. Trochu se v tom ztrácím, modul Hitec Spectra AFHSS 2,4GHz komunikuje s příjmači spektrum, tak že bych aurorou9 (která má tento modul v základu) mohl ovládat i modely - plug & play / bing & play
Je to tak?
V tom Tě zklamu, Hitec AFHSS není kompatibilní s žádným jiným systémem na 2,4GHz. Takže na modely plug & play v tom případě zapoměň... Je to škoda, Hitec přijímače nejsou nejlevnější a pokud vím, zatím nikdo nevyrábí kompatibilní náhradu. Šestikanálová Minima je zatím nejmenší Hitec přijímač pro AFHSS, ale pro miniaturní modely a halové speciály prakticky neexistuje žásný jiný opravdu malý přijímač. Minima je použitelná snad pouze bez plastového obalu.
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
Díky, jdu do spektrum. právě kvůli využitelnosti plug & play / bing & play. Bohužel
DX6i, DX7 G2, Blade 200 SR X, Blade MCP X BL, Blade 330s