Ako som kúpil Lipolky na Aukru. Pozor.

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od JirkaA »

model-rozumne píše:S troubama souhlasím. A řiká ti něco slovní spojení "in time"? Tam není žádný sklad. Proto je to nejlacinější.

:lol: :lol: :lol:

jenže tohle se dá kamaráde dělat s dodavatelem, kterýho máš za rohem a který ten sklad opravdu drží. Mám dojem, že si obchod představuješ jak Hurvínek válku.
OK2WY
Kraliczech

#32 Příspěvek od Kraliczech »

...že vás baví takhle ztrácet čas. Stejně tam má kulový a jestli bere z HK???
Tak to už se ničemu nedivim... někdy pošlou včas, pokud to náhodou nemaj, tak je vše ve hvězdách. Prostě asijci. Třeba se mu jednou začne dařit :), já osobně neberu krámy, kde nevidím skladovost artiklu.
Jinak tímhle stylem "prodeje" začínalo víc lidí a dneska prodávaj Astru, RCM atd.. ale je fakt, že by měl alespoň normálně komunikovat, páč náš zákazník - náš pán :) :wink: :idea:
ROYAL EVO 9 M-LINK
FW-190,Transall
HDX300 Aristo mod,Trex450PRO, HDX450SEV3, Trex500FBL, GAUI250FBL
JMalik

#33 Příspěvek od JMalik »

model-rozumne píše:Urážky, soudy, na nic víc jste se zatím nezmohli. Opravdu si nakupujte, kde chcete. Řeči se vedou a to umí každý.

Čemu se ale divíš?
Prostě ti kluci si to u tebe objednali, ty jsi to nedodal.
Pokud by jsi napsal, že vzniknul z nějakého důvodu vyjímečný problém, tak to většina, nebo aspoň někteří pochopí a dá se jet dál. Ty to ale bereš jako standart, že je to takhle normál.
Když se tady před časem objevilo doporučení od někoho na tenhle obchod a ceny, tak jsem si o tom myslel své a nechal si to pro sebe. Přece je jasné, že při udržení těch cen a fungování obchodu tímhle způsobem, by jsi musel dovézt několik málo položek (nejlépe přímo) ve značném množství a to rychle rozprodat.
Ale máš o tom jinou představu a já ti jí neberu.
(tak mimochodem : to "in time" ve vztahu ke svým zákazníkům používám, ale mám tu věc druhý den. Za týden by se mi vysmáli)
zdzd

#34 Příspěvek od zdzd »

http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=26940

Pravidlo #06
Příspěvky bez věcného obsahu a příspěvky přímo se nevztahující k tématu může být bez upozornění odstraněn. Je zakázán i jen náznak komerčního obsah příspěvků.
Zamčeno

Zpět na „Ostatní“