Chemicky sajrajty a poceni
Chemicky sajrajty a poceni
Kdyz delam delsi dobu s chemikaliema na bazi acetonu a podobnym, tak mam celej ksicht mastnej, lepkavej pot, blee! To je nejaka alergie, nebo normalka? 
FX-30
condor magic evo4, slipso 400 - stavi se, čmelák na 60ccm - ve stavbě
condor magic evo4, slipso 400 - stavi se, čmelák na 60ccm - ve stavbě
Re: Chemicky sajrajty a poceni
pdp7 píše:Kdyz delam delsi dobu s chemikaliema na bazi acetonu a podobnym, tak mam celej ksicht mastnej, lepkavej pot, blee! To je nejaka alergie, nebo normalka?
Za masku od 3M dáte nějakých 800Kč, stojí vám to za to?
http://rcmapy.com/?locid=1100
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chemicky sajrajty a poceni
Lukas píše:pdp7 píše:Kdyz delam delsi dobu s chemikaliema na bazi acetonu a podobnym, tak mam celej ksicht mastnej, lepkavej pot, blee! To je nejaka alergie, nebo normalka?
Za masku od 3M dáte nějakých 800Kč, stojí vám to za to?
Jo tak to je asi ta, co používám...Na rozdíl od těch levnejch šmejdů ty od 3M fakt fungujou!!!
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
-
Luboslav
- Kontaktovat uživatele:
Prosim vas hodte sem nejaky link na dobre masky.
Pouzivam klasicku rusku asi za 1,5€ ale ked ju dam dole aj tak mam na nose prach z uhliku. A celkovo sa mi vnej zle dycha, pri vydychu poriadne neodvadza vzduch a mne sa rosia ochranne okuliare. Mam na vyber este rusku s ventilom 2€, ta by pri vydychu mala odvadzat lepsie, ale nejak neverim ze ten obycajny ventil nebude prepustat prach pri nadychu.
Chelo by to nieco poriadne co by som pouzival iba na brusenie.
Na prchave latky by to uz chcelo nieco s aktivnym filtrom.
Pouzivam klasicku rusku asi za 1,5€ ale ked ju dam dole aj tak mam na nose prach z uhliku. A celkovo sa mi vnej zle dycha, pri vydychu poriadne neodvadza vzduch a mne sa rosia ochranne okuliare. Mam na vyber este rusku s ventilom 2€, ta by pri vydychu mala odvadzat lepsie, ale nejak neverim ze ten obycajny ventil nebude prepustat prach pri nadychu.
Chelo by to nieco poriadne co by som pouzival iba na brusenie.
Na prchave latky by to uz chcelo nieco s aktivnym filtrom.
Ľuboslav Nagy