ovladani vrtulniku
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Někdy si dám sim na telce 37", stoupnu si před ní( na zdi) pak je to jak realita. Nejlepší pak je když jdu na sim po reálném lítání, víc ten vrtas vnímám, fakt sim moc pomůže...
S MT si udělal opravdu dobře, ten lítá krásně, asi můj nejoblíbenější stroj a dá se s ním fakt jančit...
S MT si udělal opravdu dobře, ten lítá krásně, asi můj nejoblíbenější stroj a dá se s ním fakt jančit...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
error414 píše:tak jsem na macbooka nainstaloval take widle a litam na 23'' a je to opravdu rozdil. uz sem se v simu docela rokoukal a litam.
za jak dlouho doporucujete abych vyletl s opravdovou heli. V simu me nedela problem zaviset, rozletet se nekam vratit stabilizovat heli a zase viset.
...dej si kříž a běž na to, pomalu a ne výš jak do 1/2 metru, jak získáš jistotu a s přehledem budeš umět přistát, běž výš tak 1,5 metru a pokračuj - start - visení - přistání.
Kříž sundej v okamžiku zvládnutí jistého přistání.
VBC Racing, Sanwa, Team Orion
error414 píše:tak jsem na macbooka nainstaloval take widle a litam na 23'' a je to opravdu rozdil. uz sem se v simu docela rokoukal a litam.
za jak dlouho doporucujete abych vyletl s opravdovou heli. V simu me nedela problem zaviset, rozletet se nekam vratit stabilizovat heli a zase viset.
Kdyz zavisis v simu, tak zavisis i v realu, na tomto jedinym (ocasem k sobe) nic neni. Jde spis o to, jak postupovat dal a kdy, ale to se poda
Lidi kteri na youtube neumi udrzet heli ani na krizi, jsou nutne dost netalentovani pro toto hobby, ale diky temto videjkam jsem mel panickou hruzu z prvniho vzneseni
Ja a zacal jsem bez krize, dnes jsem byl pomahat tady jednomu clenovi s 500 ESP bezpadlo a jak jsme to dali do kopy, tak jsme sli na placek a kluk prvni vis v zivote take bez krize a uplne bez problemu.
Kriz bych nasazoval jen pri evidentni nejistote nebo pokud clovek nema natrenovano ze simu.