Prosím o radu - bzučení SERVA
-
martin.kubula
Prosím o radu - bzučení SERVA
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat. Mám Radiana a jedno servo (směrovka) mi při maximální výchylce pořád bzučí. Je to na závadu? Druhé servo mi to nedělá a tak jsem z toho nesvůj.
Za odpovědi děkuji Martin K.
chtěl jsem se zeptat. Mám Radiana a jedno servo (směrovka) mi při maximální výchylce pořád bzučí. Je to na závadu? Druhé servo mi to nedělá a tak jsem z toho nesvůj.
Za odpovědi děkuji Martin K.
-
martin.kubula
-
martin.kubula
zdravim, mam podobny problem, třepe se mi servo na zadní vrtulku. A rychle se zahřívá ale v normální nulové (středové) poloze. Pořád se vrtí a knučí. Když to vytrimuju z 50% na 10%(vlevo) nebo 90%(vpravo) tak to přestane tak moc bzučet, ale v klidu to servo stejně není. Jde slyšet, že pořád pracuje..
Jeslti někdo víte jak to opravit tak prosím nějak popsat "blbuvzodrně" nejsem ještě zběhlý
Díky za každou radu
Gartik
Jeslti někdo víte jak to opravit tak prosím nějak popsat "blbuvzodrně" nejsem ještě zběhlý
Díky za každou radu
Gartik
tak je to walkera 4#6 a jedná se o toto servo
http://www.rcking.eu/walkera-4-6/3705-hm-4-6-z-31.html
jestli se pustím do rozebírání, už to nesložím
to vím
Jinak, že by tomu pomohlo to vyčistit si nemyslím.. jak říkám, jak jsem to vytáhnul z krabice a zapojil baterku, začalo to dělat.
prostě lítá asi v 1mm doleva a doprava pořád rychle dokola. Dělá to i během letu. Asi je vadné a musím koupit nové co?
( to abych si rovnou koupil novou walkeru4#6 v BTF za 2700 a možná časem ušetřím za náhradní díly.. jeslti hned po vybalení mám dát 500 + poštovné za servo..
http://www.rcking.eu/walkera-4-6/3705-hm-4-6-z-31.html
jestli se pustím do rozebírání, už to nesložím
Jinak, že by tomu pomohlo to vyčistit si nemyslím.. jak říkám, jak jsem to vytáhnul z krabice a zapojil baterku, začalo to dělat.
prostě lítá asi v 1mm doleva a doprava pořád rychle dokola. Dělá to i během letu. Asi je vadné a musím koupit nové co?