přijímač electron 6 a servo Carson
přijímač electron 6 a servo Carson
Nemáte někdo přijímač electron 6 a servo Carson CM-1 mikro? potřebuju vědět jestli to nějak ruší 
O tehle kombinaci je zminka zde:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... pic&t=3630
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... pic&t=3630
budeš mít toho elektrotrenéra s tim vybavením jak ti poradili? (electron 6 a ty serva........)
No chci si k tomu poridit i RC soupravu Hitec Optic 6 a rozhodl jsem se pro verzi s krystalem a prijimacem Electron, ktery by mel jit implantovat do Elekro Trenera. Dokoupim k tomu i serva a dival jsem se, ze serva Carson CM mikro ma Reichard za 218,- Kc, coz by bylo unosne. Tak pokud mi to schvali i v prodejne, tak do toho pujdu.
Kent píše:budeš mít toho elektrotrenéra s tim vybavením jak ti poradili? (electron 6 a ty serva........)
No chci si k tomu poridit i RC soupravu Hitec Optic 6 a rozhodl jsem se pro verzi s krystalem a prijimacem Electron, ktery by mel jit implantovat do Elekro Trenera. Dokoupim k tomu i serva a dival jsem se, ze serva Carson CM mikro ma Reichard za 218,- Kc, coz by bylo unosne. Tak pokud mi to schvali i v prodejne, tak do toho pujdu.
Ahoj
Ja letám EG mam ho osazený 4 carsony od reicharda a vysílač optic 6 + elektron přijímač mam naletano hodne času na teto kombinaci a vpohode zatim se nepostřehl nejaké potíže
Optima III (oprava)Mistrál (AXI 2820/10)P51-D Mustang (EPP, motor AXI 2814/12)přestavba STÍN I samok
mak píše:Kent píše:budeš mít toho elektrotrenéra s tim vybavením jak ti poradili? (electron 6 a ty serva........)
Ahoj
Ja letám EG mam ho osazený 4 carsony od reicharda a vysílač optic 6 + elektron přijímač mam naletano hodne času na teto kombinaci a vpohode zatim se nepostřehl nejaké potíže
PS : nejsi nahodou z brna a okolí žebysme spáchali nejaké společné létání ? ja jdu v sobotu ale jetě nevim kdy a kam
Optima III (oprava)Mistrál (AXI 2820/10)P51-D Mustang (EPP, motor AXI 2814/12)přestavba STÍN I samok
nejsi nahodou z brna a okolí žebysme spáchali nejaké společné létání ? ja jdu v sobotu ale jetě nevim kdy a kam
Ne, nejsem z Brna, ale z Kurimi, coz je asi 15km SZ od Brna (takze spis to okoli...HI). Prozatim nemam zadne RC letadlo, jenom hazedla (Gino apod.) a tak se tak trochu rozkoukavam v teto oblasti. A na doporuceni od jednoho kurimskeho modelare se chystam jit do Elektro Trenera od Reicharda. Jinak u nas v Kurimi se leta pomerne dost casto za Kurimi na polich smer na tzv. Zlobici (coz je kopec smer na Tisnov priblizne).
V Brne je ale zrejme dost silna komunita, ktera chodi letat na Medlanky, tak zkus zajet tam treba odpoledne v sobotu.