Pult pro DX6i
Dnes mi dosli od "zamka" vyfrezovane desky. Material Plexisklo 5mm precizne zpracovano. DX6-ka padne do spodnich zarezu na desetinu jako ulita. Ani mi nepripadne, ze by to plexi bylo nejak krehke a melo se lamat. Takze mohu jen doporucit.
Zitra jdu shanet distancni sloupky a nejakou nizkou mechovku na horni desku. Neco jak byvali klasicky podlozky pro mys na PC nez je zacli delat z plastu s nahejma kocickama nebo autama.
Zitra jdu shanet distancni sloupky a nejakou nizkou mechovku na horni desku. Neco jak byvali klasicky podlozky pro mys na PC nez je zacli delat z plastu s nahejma kocickama nebo autama.
Akryl jsem zatím nekupoval, muselo by být více zájemců, nemá cenu pro mě kupovat celou desku 1500x1000mm a udělat jeden pult.Ted jsem sehnal ještě nějaký plexy tak ti to můžu říznout z něj.Můžu jen napsat že nepraská a je docela problém ho v ruce zlomit. Cena byla 400kč plus cca 60 kč pošta.Posílám to bez dobírky a pokud budeš spokojen jako /Penax/tak mi pošleš peníze na účet.Pokud by si to chtěl múžu to zítra říznout a ve čtvrtek odeslat.
To Zamek:
Velice solidní nabídka.
Jsem zvyklý z Aukra aspol., zasílat penízky dopředu, takže zde bych problém neviděl. Spíš se bojím, aby jsi nenarazil s tímto "lidským přístupem" u nějakého vykuka.
Zatím bych se zdržel a kdyby se ukázalo vícero zájemců o ten akrylon (nebo něco jiného, houževnatějšího než plexi), dej mne do pořadníku.
Díky, eM.
P.S.: možná se ale rozmyslím a vezmu si to plexi
Velice solidní nabídka.
Jsem zvyklý z Aukra aspol., zasílat penízky dopředu, takže zde bych problém neviděl. Spíš se bojím, aby jsi nenarazil s tímto "lidským přístupem" u nějakého vykuka.
Zatím bych se zdržel a kdyby se ukázalo vícero zájemců o ten akrylon (nebo něco jiného, houževnatějšího než plexi), dej mne do pořadníku.
Díky, eM.
P.S.: možná se ale rozmyslím a vezmu si to plexi
DX6i, EasyStar, Firebird Phantom, MiniTornado, BeeII, Sbach EPP, Lodě: PILOT, ANTJE, Victoria
To plexi a akryl jsou čiré, nebo matné? Ja bych radsi matne. Taky bych bral akryl, ale da se nas do kupy 8?
Pokud dobre pocitam, tak tu krome Penaxe projevili zajem pouze dalsi 4.
xtreo, Hora, radek.domin, Maximus
Takze zatim to nevypada.
Pokud dobre pocitam, tak tu krome Penaxe projevili zajem pouze dalsi 4.
xtreo, Hora, radek.domin, Maximus
Takze zatim to nevypada.
- Phoenix RC Simulátor, DX6i (MOD 2)
- ALIGN T-REX 450 Pro Super Combo (ve výstavbě)
- Do budoucna hledám někoho ochotného z HK a okolí na pomoc
- ALIGN T-REX 450 Pro Super Combo (ve výstavbě)
- Do budoucna hledám někoho ochotného z HK a okolí na pomoc
- j.e.n.i.k.82