Posta z honkongu z HC
No musím říct že jak jsem nadával před 10 dny tak teď koukám jako blázen ...
3 zásilky, všechny objednávky ze soboty 8.5.2010 - zaplaceno PayPal, vše skladem ...
2x malý balíček - Registered Airmail - kód RBxxxHK
1x větší balíček - cca lehce pod 2kg - kód CPxxxHK
a včera mi přišel konečně ten strašně dlouho zadržovaný balíček + ty dva RBxxxHK
a dnes ten CPxxxHK - a to v něm byly 3 nabíječky atd ... cena byla OPRAVDU okolo 150USD takže jsem deklaroval 100% a pohodička ... ale po poslední zkušenosti jsem automaticky čekal že to zkejsne na celnici ...
resumé ? HC už po přestěhování skladu opravdu vyskladňuje rychle, letadla létají, celnice neprudí ... takže tentokráte SPOKOJENOST
3 zásilky, všechny objednávky ze soboty 8.5.2010 - zaplaceno PayPal, vše skladem ...
2x malý balíček - Registered Airmail - kód RBxxxHK
1x větší balíček - cca lehce pod 2kg - kód CPxxxHK
a včera mi přišel konečně ten strašně dlouho zadržovaný balíček + ty dva RBxxxHK
a dnes ten CPxxxHK - a to v něm byly 3 nabíječky atd ... cena byla OPRAVDU okolo 150USD takže jsem deklaroval 100% a pohodička ... ale po poslední zkušenosti jsem automaticky čekal že to zkejsne na celnici ...
resumé ? HC už po přestěhování skladu opravdu vyskladňuje rychle, letadla létají, celnice neprudí ... takže tentokráte SPOKOJENOST
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
ubosek píše:Hrabosh píše:Jak poznám, že mi balík visí na celnici?
Dnes je 18. a podle HongKongské pošty, "The item (RA****HK) left Hong Kong for its destination on 15-May-2010" - to by tu už mohlo být, ne?
Cena balíku je asi $50.
Díík.[/quoteJ
Ja tam mam ten isty datum, schvane komu to pride skorej, ci na Slovensko alebo do CZ, dnes mi to este neprislo
Tak dneska mi to přišlo. Udaná cena $11, zatrženo "gift" a zpáteční adresa na Joseph $moje_prijmeni. Akorát se mi sakra ta nová baterka asi o 2mm nevleze do letadla
Hrabosh píše:ubosek píše:Hrabosh píše:Jak poznám, že mi balík visí na celnici?
Dnes je 18. a podle HongKongské pošty, "The item (RA****HK) left Hong Kong for its destination on 15-May-2010" - to by tu už mohlo být, ne?
Cena balíku je asi $50.
Díík.[/quoteJ
Ja tam mam ten isty datum, schvane komu to pride skorej, ci na Slovensko alebo do CZ, dnes mi to este neprislo
Tak dneska mi to přišlo. Udaná cena $11, zatrženo "gift" a zpáteční adresa na Joseph $moje_prijmeni. Akorát se mi sakra ta nová baterka asi o 2mm nevleze do letadla
Sranda! Mne to tiez dneska prislo!!! takze CZ aj SK rovnako!!!
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
zdekar píše:xtreo píše:Hmm, ja mam tracking number (vetsi balicek) od 12.5. a na hongkongpost.com stale nic.
Hmm, tak to na tom seš asi stejně jako já. Ten balíček mám taky "shipped" 12.5., mám tracking number a na HK poště to stále ještě nemají zaregistrované. Snad se to brzy pohne.
No tak konečně se to pohnulo. Už jsem se pomalu bál, že to někde zahrabali a zapoměli v koutě
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
- j.e.n.i.k.82
Mirne mimo tema: registered Air Mail z DealExtreme - 19. odlet z HK, dneska rano me skoro vzbudila postacka, ze mam recomando... Asi to zase posilaj po nizky orbitalni draze... 
Naposledy upravil(a) Voodoo-cz dne pát 21.05.2010 14:56, celkem upraveno 1 x.
Live smart, die happy...
- cassiopeus
- Kontaktovat uživatele:
xtreo píše:Taky se mi to pohnulo, 12.5. pry odeslano a 20.5. se to tepreve objevilo v trasovani hongkongpost.
Tak já mám taky od 13.5. tracking number a do dnes se nic neděje
už jsem jim psal tak jsem zvědav ...
nechápu jaký tam mají systém, někdo objedná týden po mě a už to má pomalu doma, nám to leží 14dní bůh ví kde...už mě to s.re.
Asi začnu objednávat jinde i když o něco dráž.
- mior
- Kontaktovat uživatele:
eco píše:Tak já mám taky od 13.5. tracking number a do dnes se nic neděje![]()
už jsem jim psal tak jsem zvědav ...
nechápu jaký tam mají systém, někdo objedná týden po mě a už to má pomalu doma, nám to leží 14dní bůh ví kde...už mě to s.re.
Asi začnu objednávat jinde i když o něco dráž.
Mám tie samé skúsenosti.... Holt bordel!
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk