Identifikace lodičky

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
zdekar

Identifikace lodičky

#1 Příspěvek od zdekar »

Ahoj, nechci se kvůli jednomu dotazu registrovat na mo-na-ko, třeba to bude vědět i někdo tady :)

Měl jsem příležitost a koupil celkem levně RC lodičku, ale vůbec nevím co je to za typ. Vypadá to na domácí stavbu, ale zajímá mě jaká loď byla předlohou pro tento model. Pokud to nikdo nepozná, tak to dám na monako, ale třeba budu mít štěstí i tady.

Pár fotek:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
morho

#2 Příspěvek od morho »

v 80 letech vyrabeli lodku menem melodie je to skoro presny
arda1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od arda1 »

Melodii jsem měl-nebo snad ještě někde mám-ale nepřijde mi to stejný. http://www.mo-na-ko.cz/clanky4/173_Melodie/clanek.htm :wink:
morho

#4 Příspěvek od morho »

podle obrasku jeto bud jinej typ anebo upravena prid tamoje ji ma hlupsi a ne tak spicatou
BEN

#5 Příspěvek od BEN »

Pánové, k Melodii to má hodně daleko. Škoda, že není uvedená alespoň jedna míra. Melodie má plastový trup, rovnou záď, pouze kabinu s jedním oknem na každé straně a nemá sníženou přední kabinu. Podle nádstavby bych se přikláněl k modelu EDITA nebo XENIE, případně hybrid obou. Dal bych sem obrázek Melodie, ale nějak mě to nejde. Koukněte se na Mo-na-ko, tam je o Melodii hodně psáno a také hromada fotek. :)
Karas
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Karas »

zdekar

#7 Příspěvek od zdekar »

Tak díky všem za pomoc. Je to skutečně ta SPS-MI. Dokonce to má i to M-I (nebo M-1) napsané na boku na přídi :) Na fotkách ani při pohledu trochu ze shora to není vidět, ale teď jsem si ji dal trochu výš a koukám že tam je nápis M-I :)
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“