Sky Lady
Sky Lady
Zdravíčko, furt mě motá hlavou Sky Lady a Space Scooter - vím že to jsou dva rozdílné typy letadel atd. asi takhle - Sky Lady je 4kanal ale zase čínský výrobek - Space Scooter je (si myslím) kvalitní německý výrobek - chtěl bych střeva potom nacpat např. do Easy staru ebo easy glideru - pokud by to šlo... Ale mám radší větroně - měl jsem accipitera badiuse 2 a byl jsem spokojen ale uletěl mi... Díky za odpovědi 
-
Lordareon
- Kontaktovat uživatele:
Ja vlastnim Sky Lady. podla mna, space shooter nieje velmi dobry, lebo je to len 3 kanal a treba a neho uz vediet lietat. a pomaly tiez nieje. ale su tam zas kvalitne serva a ine veci. Sky lady je zas 4 kanal a je odolnejsia. je to vetron a dobre sa s nim lieta. ale nema kvalitne vybavenie. a mava problemy so servom pri smerovke. taze zalezi na tebe, ze ci chces lietat vetrone, alebo akrobata.
Sky Lady - Reborned
Modra Balzoidna Bellanca 400
Cimmrman 4 (ASP 4ccm)
Music Buble - este vo vystavbe
(na XM-2830-12)
+ Optic 6
Nejake to hadzadlo a gumacik
Modra Balzoidna Bellanca 400
Cimmrman 4 (ASP 4ccm)
Music Buble - este vo vystavbe
+ Optic 6
Nejake to hadzadlo a gumacik
Re: Sky Lady
Death píše:Zdravíčko, furt mě motá hlavou Sky Lady a Space Scooter - vím že to jsou dva rozdílné typy letadel atd. asi takhle - Sky Lady je 4kanal ale zase čínský výrobek - Space Scooter je (si myslím) kvalitní německý výrobek - chtěl bych střeva potom nacpat např. do Easy staru ebo easy glideru - pokud by to šlo... Ale mám radší větroně - měl jsem accipitera badiuse 2 a byl jsem spokojen ale uletěl mi... Díky za odpovědi
Nechci se vměšovat do rozhodování, ale nevolil bych ani jedno ani druhé. Nejsem přesvědčen, že sety jsou k něčemu dobré, počáteční investice sice malá, ale po olétání de facto vše do šuplíku. SL čína, sice 4k, ale vše ostatní poněkud ke zlosti, počínaje servy, přijímačem, konče vysílačkou. SS dobrý německý, ale s 3k nepoužitelné na pokračování, včetně rozšíření SS o křidýlka a to opravdu dílem velmi krátké doby. Skoro bych řekl, koupit v akci SS a v závěsu nějakou vysílačku lepší a přejít na stavebnici nějakého lepšího éra, jenom nevím, jestli je to pro začátečníka slušně ukočírovatelné.
- blacklight
Death píše:Zdravíčko, furt mě motá hlavou Sky Lady a Space Scooter - vím že to jsou dva rozdílné typy letadel atd. asi takhle - Sky Lady je 4kanal ale zase čínský výrobek - Space Scooter je (si myslím) kvalitní německý výrobek - chtěl bych střeva potom nacpat např. do Easy staru ebo easy glideru - pokud by to šlo... Ale mám radší větroně - měl jsem accipitera badiuse 2 a byl jsem spokojen ale uletěl mi... Díky za odpovědi
Navrchu je takové kouzelné tlačítko HLEDAT , nemusel by ses na to ptát , kdybys kouzelné tlačítko použil.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
Ja bych rovnou koupil easyglidera s normalnim vybavenim. Je to poslusne a vdecne ero. Mel jsem moznost ridit sky lady a le to dost horor. Nemyslim si ze by to bylo jen touto rekl bych ze se tak chova skoro kazda. Ano leta to ale jak. Kdy jsem s ni letat byl to spis boj o udrzeni se ve vzduchu. Urcite bych ji tak jak vsichni nevychvaloval. Oproti tomu easyglider uz je opravdu letadlo. Elektroniku ze skylady bych do dalsiho modelu vubec nedaval. Jedine neco z EPP co nemam moc rad. Serva jsou celkem nanic regulator jeste vic a prijmac mel dosah cca 30-50 metru. Kamos ji mel a po vymene veskere elektroniky za "normalni" se stejne ukazalo ze vysilac je taky nanic. V krajnich polohach posila buhvi co coz ma za nasledek vypnuti regulatoru. Prste bych vzal glidera, normal serva nejaky jety regl a prijmac a myslim ze to bude mnohem lepsi politani. Kridelek se neboj!!!
Kubik777 píše:Ja bych rovnou koupil easyglidera s normalnim vybavenim. Je to poslusne a vdecne ero. Mel jsem moznost ridit sky lady a le to dost horor. Nemyslim si ze by to bylo jen touto rekl bych ze se tak chova skoro kazda. Ano leta to ale jak. Kdy jsem s ni letat byl to spis boj o udrzeni se ve vzduchu. Urcite bych ji tak jak vsichni nevychvaloval. Oproti tomu easyglider uz je opravdu letadlo. Elektroniku ze skylady bych do dalsiho modelu vubec nedaval. Jedine neco z EPP co nemam moc rad. Serva jsou celkem nanic regulator jeste vic a prijmac mel dosah cca 30-50 metru. Kamos ji mel a po vymene veskere elektroniky za "normalni" se stejne ukazalo ze vysilac je taky nanic. V krajnich polohach posila buhvi co coz ma za nasledek vypnuti regulatoru. Prste bych vzal glidera, normal serva nejaky jety regl a prijmac a myslim ze to bude mnohem lepsi politani. Kridelek se neboj!!!
nevim cos videl, ale vsechny skylady co sem kdy videl, tak litaly slusne - rozhodne to nebyl boj o udrzeni ve vzduchu.
a mimochodem, EG je taky z EPP
Jenom poznámečka - dneska je skoro všechno made in china. Jestli se nepletu, tak Space Scooter samozřejmě taky
Jinak SS jsem měl, bylo to moje druhé letadlo (po Bellance 'verze 1'). Bylo to moje první seznámení s ovládání křidélky a i tak se mi s tím létalo dobře. Ale jako úplně první letadlo bych asi volis spíš tu Sky Lady.
Jenom poznámečka- (pro kovboje) SS je německý výrobek od MULTIPLEXU, jestli jsi ho měl, tak jses to tam mohl dočíst. Jinak k tý otázce jestli SL nebo SS: obě letadla jsou o něčem jiným, se SL vystoupáš vysoko a můžeš si dát cígo, protože když si jí nevšímáš lítá skoro sama. SS je živel v setu má sice slabej motor ale po tuningu to je fofr, jako první letadlo bych ho rozhodně nedoporučil.
wroum píše:Kubik777 píše:Ja bych rovnou koupil easyglidera s normalnim vybavenim. Je to poslusne a vdecne ero. Mel jsem moznost ridit sky lady a le to dost horor. Nemyslim si ze by to bylo jen touto rekl bych ze se tak chova skoro kazda. Ano leta to ale jak. Kdy jsem s ni letat byl to spis boj o udrzeni se ve vzduchu. Urcite bych ji tak jak vsichni nevychvaloval. Oproti tomu easyglider uz je opravdu letadlo. Elektroniku ze skylady bych do dalsiho modelu vubec nedaval. Jedine neco z EPP co nemam moc rad. Serva jsou celkem nanic regulator jeste vic a prijmac mel dosah cca 30-50 metru. Kamos ji mel a po vymene veskere elektroniky za "normalni" se stejne ukazalo ze vysilac je taky nanic. V krajnich polohach posila buhvi co coz ma za nasledek vypnuti regulatoru. Prste bych vzal glidera, normal serva nejaky jety regl a prijmac a myslim ze to bude mnohem lepsi politani. Kridelek se neboj!!!
nevim cos videl, ale vsechny skylady co sem kdy videl, tak litaly slusne - rozhodne to nebyl boj o udrzeni ve vzduchu.
a mimochodem, EG je taky z EPP
Tak zaprve skylady ani glider NENI EPP. Sky lady vubec a glider je jisty druh tvrzeneho polystyrenu ale EPP rozhodne ne. Videl jsem jen to ze na jednu stranu prakticky nezatacela a velmi jsem postradal kridelka. O elektronice ani nemluve...
kubik777: skylady je polystyren a nic jinyho sem nikdy netvrdil, ale "zazracny" material Elapor od fy Multiplex neni nic jineho, nez varianta EPP vypenena do negativni formy.
a posuzovat SL podle jediny cos nekde videl je ponekud malo
a uvedom si, ze kridelka zacatecnikum chybet nebudou a SL je primarne zacatecnicky letadlo. elektronika je zcela adekvatni cene a svuj ucel splni.
a posuzovat SL podle jediny cos nekde videl je ponekud malo
wroum píše:kubik777: skylady je polystyren a nic jinyho sem nikdy netvrdil, ale "zazracny" material Elapor od fy Multiplex neni nic jineho, nez varianta EPP vypenena do negativni formy.
a posuzovat SL podle jediny cos nekde videl je ponekud maloa uvedom si, ze kridelka zacatecnikum chybet nebudou a SL je primarne zacatecnicky letadlo. elektronika je zcela adekvatni cene a svuj ucel splni.
Jak myslis. Ale u me staci jeden nepovedeny kousek aby u me kvalita letadla klesla. A to ze prijmac ztracel signal po 30 metrech. Pri plnem plynu regulator vypnul nejen motor ale veskerou elektroniku a letadlo bylo chvili neovladatelne a vybirat zatacku smerovkou... To je neco. Hadat se nebudu at si kazdy leta s tim cim chce. Ja jen rikal muj nazor ze sky lady bych opravdu nebral
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Mozna trochu svetla do problemu vnese tato kratka Aviatikova recenze na SL:
http://www.rcserver.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=40
Nicmene osobne bych to videl takto:
SL - relativne dobra volba pro naprosteho zacatecnika. Pro mirne pokrocileho uz to je hruza.
SS - tam je to dobry stroj naopak pro mirne pokrocileho (i kdyz s puvodnim vybavenim to moc neleti a vysilac je dost prisernej). Pro uplneho zacatecnika to vsak neni uplne idelani stroj.
Easy Glider je vyroben z EPP - stejne jako Easy Star. Mozna tomu Multiplex rika jinak, ale je to porad to same. Material to neni prilis vzhledny, ale pro zacatecnika a vyblbnuti je idealni.
http://www.rcserver.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=40
Nicmene osobne bych to videl takto:
SL - relativne dobra volba pro naprosteho zacatecnika. Pro mirne pokrocileho uz to je hruza.
SS - tam je to dobry stroj naopak pro mirne pokrocileho (i kdyz s puvodnim vybavenim to moc neleti a vysilac je dost prisernej). Pro uplneho zacatecnika to vsak neni uplne idelani stroj.
Easy Glider je vyroben z EPP - stejne jako Easy Star. Mozna tomu Multiplex rika jinak, ale je to porad to same. Material to neni prilis vzhledny, ale pro zacatecnika a vyblbnuti je idealni.