Nachlastaný Drak
Nachlastaný Drak
Zdravím,muže mi někdo poradit co s modelem který má totálně napitej motorový prostor palivem?Je možná náprava,nebo je to ero KO?To palivo je vpité do lože ale i do bočních balzovích dílu.
Nejlepší zelenina je řízek.
- honzajs
- Kontaktovat uživatele:
Já měl něco podobného. Co to je za palivo ?
Ale v podstatě není cesta zpět, pomalu, nebo rychleji se to rozlepí. Snad na odmaštění namočit hadr do čistého acetonu a pleskonout na to (ne na hubu !) a nechat vysát mastnotu acetonem- Ale já to nezkoušel, jenom dostal jako radu.
------------------------
prosím Tě, oprav si to balzovích.... málem mi to utrhlo oči. ĎÝK
Ale v podstatě není cesta zpět, pomalu, nebo rychleji se to rozlepí. Snad na odmaštění namočit hadr do čistého acetonu a pleskonout na to (ne na hubu !) a nechat vysát mastnotu acetonem- Ale já to nezkoušel, jenom dostal jako radu.
------------------------
prosím Tě, oprav si to balzovích.... málem mi to utrhlo oči. ĎÝK
Naposledy upravil(a) honzajs dne pon 24.05.2010 21:35, celkem upraveno 1 x.
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
Re: Nachlastaný Drak
RafanRek píše:Zdravím,muže mi někdo poradit co s modelem který má totálně napitej motorový prostor palivem?Je možná náprava,nebo je to ero KO?To palivo je vpité do lože ale i do bočních balzovích dílu.
Pokud je to skutečně takhle, tak je řešení jednoduché.
Postavit nový stroj
(Neexistuje způsob, jak to uvést do původního stavu)
Nechal bych to"nachlastaný"- pokud to vezmeš nějakými odmašťovači tak se to rozpadne dřív než v původním "nachlastaným" stavu.
Jo a ten perchlor -třeba tady- http://www.labar.cz/cz.php?txt=perchloretylen -dal se koupit běžně jako čistič v Drogerii- jen nevím zda už ho taky nezakázali.

Jo a ten perchlor -třeba tady- http://www.labar.cz/cz.php?txt=perchloretylen -dal se koupit běžně jako čistič v Drogerii- jen nevím zda už ho taky nezakázali.
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
lhotas píše:zkus perchloretylen, chemicky rozklada mastnotu, zatimco normalni odmastovace ji jenom rozpousti... u me celkem funguje...
... pokud to funguje , čím si ošetřené díly znovu lepil a jak spoj drží?.
Ptám se na odmaštěný spoj motorové přepážky s balsovými, nebo překližkovými bočnicemi trupu , případně jak drží tebou ošetřená naolejovaná překližková motorová přepážka v laminátovém olejem nasáklém trupu.
veka1
- honzajs
- Kontaktovat uživatele:
corsair píše:Už jsem fakt sklerotickej, nemůžu si vzpomenout na jednoduchý název perchloru,jak jsme mu dříve říkaly???????????????????????
Já nevím , jak jste mu říkalY, ale my jsme mu říkali ČIKULI
Naposledy upravil(a) honzajs dne úte 25.05.2010 9:29, celkem upraveno 1 x.
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
2 veka1 no odmastoval sem motorovou prepazku ktera ma udrzet motor 25 ccm a pak to lepil epoxydem... udelal sem jakoby koutovy svar a hodne to lepidlo roztah do dalky aby to melo vetsi plochu... a zatim se zda ze drzi dobre
jo a byla to preklizka na balzu, s laminatem nemam zkusenost ale urcite by to melo jit taky
jo a byla to preklizka na balzu, s laminatem nemam zkusenost ale urcite by to melo jit taky
Baron von Vszechnozniczil z Karambolů