Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
cassiopeus píše:Objednáno 13.5., dnes doručeno. Objednávám jen to, co je skladem. Váha cca do 500g.
Však jo, taky jsem objednal co je skladem, jen 3položky celkem za cca 185USD, to bylo 11.5., 13 mail s track number a od té doby nic...tak dlouho mi od nich nic nešlo ani když byla ta sopka, tak nevím...
Už mi odpověděli že budou prověřovat kde je problém a že to může trvat až DVA měsíce
To pisu standardne, z toho si nic nerob. Rataju tam asi aj cas odoslania noveho balika...
Mne jedna objednavka cakala na HK poste 5 dni a odletela spolu s balickom, ktory objednaval kolega o 3 dni neskor. Asi mali nenaplnene kontajnery a cakali.
olisoft píše:To pisu standardne, z toho si nic nerob. Rataju tam asi aj cas odoslania noveho balika... Mne jedna objednavka cakala na HK poste 5 dni a odletela spolu s balickom, ktory objednaval kolega o 3 dni neskor. Asi mali nenaplnene kontajnery a cakali.
kdyby 5 dní, to jsem tak nějak měl vždy...ale teď už je to 11dnů.
Mal by som jednu doplňujúcu otázku, aj keď nesúvisí s poštami ale súvisí s balíčkami z HC.:
Mám dosť problémy s alergiou a stále si nájdem kde kade v ruke napichané milimetrové kúsky sklených vláken.. Vraj na sklo by človek nemal reagovať, ale tak možno má niečím upravený povrch alebo tam sú zbytky nejakého epoxy či polyesteru...?
Myslel som že som ja blbec a nabrúsil som si medzi veci v dielni, ale čím ďalej sa mi viac zdá že to súvisí s vecami z hobbycity.
Nevšimol si to ešte niekto? Som z toho trochu na nervy a neviem ako sa toho zbaviť..
Já už tedy nevím jak dál...13dní se nic neděje, psal jsem všude, včera i přes chat na HC a podle nich že mám být trpělivý, že to trvá než se to aktualizuje na té jejich poště atd atd...máte nějaký nápad jak dál postupovat??
eco píše:Já už tedy nevím jak dál...13dní se nic neděje, psal jsem všude, včera i přes chat na HC a podle nich že mám být trpělivý, že to trvá než se to aktualizuje na té jejich poště atd atd...máte nějaký nápad jak dál postupovat??
eco píše:Já už tedy nevím jak dál...13dní se nic neděje, psal jsem všude, včera i přes chat na HC a podle nich že mám být trpělivý, že to trvá než se to aktualizuje na té jejich poště atd atd...máte nějaký nápad jak dál postupovat??
Jo, čekat. Reklamovat můžeš až asi po 40 dnech.
Tak tos mne nepotěšil...ale asi fakt nic dělat nemůžu...
Kdyby se to fakt ztratilo nebo něco jak to pak postupuje?
Pošlou z HC nové zboží nebo jak??
Kdybych věděl že to nedorazí tak si to objednám znovu ale takhle...
Spravis reklamaciu, (musis vyplnit RMA form, pristup je cez stranku FAQ)
oni to "vysetria" a potom poslu znova.
Problem je len v lehotach, reklamovat mozes zacat az po 45 dnoch od odoslania balicka, nasledne im to moze trvat 30 dni na presetrenie a potom zasielaju.
Ked budes rozhodnuty reklamovat, pripoj sa na live chat a oni Ti povedia presne ako postupovat.
olisoft
Problem je len v lehotach, reklamovat mozes zacat az po 45 dnoch od odoslania balicka...
no jo, ale on asi vůbec neodešel protože není v evidenci HK pošty[/quote]