Svahy a kombytění v Praze a blízkém okolí.

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Zpráva
Autor
Kubaa

Svahy a kombytění v Praze a blízkém okolí.

#1 Příspěvek od Kubaa »

Ahoj, máte tady nový přírustek do kambatí rodiny. Chtěl bys vás poprosit a tipy na dobré a dostupné svahy v Praze, nemám auto, takže jsem odkázaný na mhd. Taky by mě zajímalo kam se nejvíce chodí, ve více lidech to musí být lepší. Za chvíli si jdu k Vaňouchovi pro Tornádo XX, v neděli ho chci jít zalétnout, má foukat sever ale nevim kde je na to dobrej svah pro začínajíci kombatáře? Vím o svazích: Bohnice - Z, Botanická zahrada - J, Baba - V, Vidoule - J a dívčí Hrady J + V, potom jsem slys¨šel něco o svahu u roztoka na S ale nevím jak vypadá. na všechny směry kromě S je svahu dost, myslím že nej je ASI bohnice a dívčí hrady podle toho co jsem si zatím prohlédl ale něco pořádného na S???
doufám že se někde v neděli s někým z vás potakáme. :twisted:
díky Kuba
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Polynom »

no celkem bych taky prisel ale svah na sever neznam... :D
Kubik777

#3 Příspěvek od Kubik777 »

Svah na S v rostokach se jmenuje Rivnac. Kopec je to urcite zajmavej ale pro zacatecnika urcite ne... Prakticky celej je porostlej vselijakym rostim a tak 80% jich ma trny. 2x jsem tam ztratil letadlo a vzdy to bylo tak na 2 hodiny hledani a to jsem mel stesti ze jsem ho nasel. Jinak to tam moc pekne nosi ale chce to abys mel uz dobre zvladnuty rizeni...
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Polynom »

u me by problem v rizeni bejt nemusel... mozna.. :D
Kubik777

#5 Příspěvek od Kubik777 »

Polynom píše:u me by problem v rizeni bejt nemusel... mozna.. :D

Tak se na nekdy muzem domluvit :-) ale ted v nedeli nejsem doma :-(
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Polynom »

jasne kdykoli dej vedet ja bydlim na pha6....
Kubik777

#7 Příspěvek od Kubik777 »

Polynom píše:jasne kdykoli dej vedet ja bydlim na pha6....

Ok. Jestli jsi jeste neucinil tak hod kontakt do seznamu kobataru ve foru-kobat. At se treba muzem domluvit ve vice lidech :-)
Kubaa

for polynom

#8 Příspěvek od Kubaa »

taky jsem z prahy 6, máme tady docela dobrý lokace, bohnice jsou podle mýho nej svah v praze a na bebě to taky nevypadá marně. asi dáme v neděli s kámošem ten řivnáč.
jinak má to tady nějakej systém jak se dohodnout kde a kam a syk lítat
Kubik777

Re: for polynom

#9 Příspěvek od Kubik777 »

Kubaa píše:taky jsem z prahy 6, máme tady docela dobrý lokace, bohnice jsou podle mýho nej svah v praze a na bebě to taky nevypadá marně. asi dáme v neděli s kámošem ten řivnáč.
jinak má to tady nějakej systém jak se dohodnout kde a kam a syk lítat

Nejaky kontakty jsou v seznamu kombataru zde na foru. Tak se tam taky napis a nak se urcite dohodnem. Na rivnaci preju hodne stesti.. taky bych nejradsi jel. Kobmat uz jsem nehral ani nepamatuju tak snad jindy...
Kubik777

#10 Příspěvek od Kubik777 »

jinak uvazuju zrizeni noveho fora jen pro kombat. Vim ze je to skoro zbytecna vec ale ma to urcitou vyhodu. Pokud si vsici zvoli upúozorneni na novy prizpevek emaillem, da se z toho udelat docela dobry upozornovaci system. Jeste to promyslim a vysledky dam vedet :-)
toms

#11 Příspěvek od toms »

kluci můžete upřesnit polohu Řivnáče jsem taky ze 6 abych zbytečně moc nebloudil
Kubaa

#12 Příspěvek od Kubaa »

to zní dobře to fórum. jo a jinak nevíš kde je ještě někde v praze rozumnej svah na západ? pokud pominem ten v štěrboholích....
Kubaa

řivnáč

#13 Příspěvek od Kubaa »

Kubik777

#14 Příspěvek od Kubik777 »

Rivnac se da najit docela dobre podle toho odkazu. Kdyby nekdo tapal tak mi zavolejte a zkusim vas nak navigovat 775 083 390
Kubik777

#15 Příspěvek od Kubik777 »

Kubaa píše:to zní dobře to fórum. jo a jinak nevíš kde je ještě někde v praze rozumnej svah na západ? pokud pominem ten v štěrboholích....

Na zapad jedine Bohnice. Je to fakt dobrej kopec. Jen na uceni je trochu obtiznejsi. Nesmis to poslat moc daleko od startu ale i to se da... Krasne tam i funguje termika. Jedina nevyhoda je ze v odpolednich hodinach ti slunicko pere primo do obliceje jak uz to u zapadnich kopcu bejva :-D
Odpovědět

Zpět na „Kombat“