Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
romko1 píše:Ked som robil mini objednavku ->95g balicek: tak som na HC zaskrtol other (nie gift) a deklaroval som celu sumu -> 100% a cuduj sa svete aj tak ju znizili ale o 5,-USD...(napisane na balicku)
na On-line chatu bylo mi bysvětleno že cena na balíčku je cena za poštovné v HonkKongských dolarech ... proto ten symbol $ ale není to celková cena zásilky v USD ... asi na tom něco bude, často mám na balíčcích naprosto nesmyslné částky , naprosto nekorespondující jak s celkovou, tak s deklarovanou cenou při objednávání ...
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
Podľa mňa je úplne jedno akú cenu tam uvedieš a akú im dokladuješ, proste im povieš že nevieš prečo tam napísali takú a takú čiastku, však za to zodpovedajú oni nie?
To robotmz a sgames: co kdyby jse si tohle řešili přes SZ a nadávali to tady takhle veřejně. Celníci maj tohle vlákno jistě už v "oblíbených" a kvůli těm nízkým cenám pak zadržují zásilky i nám co dáváme vždy 100%.
A ještě se chci zeptat ostatních . Co přesně zadáváte do předmětu emailu,který se posílá celníkům? Jen číslo zásilky (třeba "CP83....72HK") nebo i něco víc? Bohužel mě to už taky potkalo a musím doložit cenu.
EDIT: Aha, tak už jsem to našel... v předmětu má být i skladové číslo, které je napsáno v tom dopise. Tak už nic.
Naposledy upravil(a) zdekar dne pon 31.05.2010 11:02, celkem upraveno 1 x.
sgames píše:nj ale ja chci at tam pisou tu malou castku,kvuli toho abych se vesel pod 200 usd a neplatil clo, v tom je ten figl
To si ale potom musíš pamatovat.
Já na tohle dlabu, cenu jsou natolik dobrý že to počtovný u zásilky navíc nehraje roli. Takže zásilky max. do limitu a potom jde další balíček, a nemám problém, vše je ofiko.
zdekar píše:To robotmz a sgames: co kdyby jse si tohle řešili přes SZ a nadávali to tady takhle veřejně. Celníci maj tohle vlákno jistě už v "oblíbených" a kvůli těm nízkým cenám pak zadržují zásilky i nám co dáváme vždy 100%...........
zdekar píše:To robotmz a sgames: co kdyby jse si tohle řešili přes SZ a nadávali to tady takhle veřejně. Celníci maj tohle vlákno jistě už v "oblíbených" a kvůli těm nízkým cenám pak zadržují zásilky i nám co dáváme vždy 100%...........
žeby už tí looseri nemali nič iné na robote ??
haha moc vtipne.
me jen zajmalo jak se to dela,kdyz ti zadrzi balicek... a protoze nevim kolik stal tak me zajmalo kde to zjistim,to je cele ...
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D