Připojení Vysílače k počítači

Všechno ostatní o modelářské i jiné elektronice.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ladasl

Připojení Vysílače k počítači

#1 Příspěvek od Ladasl »

Ahoj koupil jsem si od Bela komplet, ve kterém byl i vysílač FT06-B, ze spodu je zástrčka na jack a slyšel jsem, že se to přez něj nějakym stylem dá pripojit k PC, můžete mi někdo poradit jak?? Všude jsou tu navody na ovladače jako je Hitec, Futaba atd. ale tohle jsem tu fakt nenašel. Tak prosím jestli někdo ví tak mi prosim poradte nechce se mi vyhazovat další litr za ovladač k PC.
Dík Láďa jestli vám to nějak pomůže vypadá to takhle Obrázek akorát že na obrázku je verze A
helbo
Kontaktovat uživatele:

Re: Připojení Vysílače k počítači

#2 Příspěvek od helbo »

Ladasl píše:Ahoj koupil jsem si od Bela komplet, ve kterém byl i vysílač FT06-B, ze spodu je zástrčka na jack a slyšel jsem, že se to přez něj nějakym stylem dá pripojit k PC, můžete mi někdo poradit jak?? Všude jsou tu navody na ovladače jako je Hitec, Futaba atd. ale tohle jsem tu fakt nenašel. Tak prosím jestli někdo ví tak mi prosim poradte nechce se mi vyhazovat další litr za ovladač k PC.
Dík Láďa

asi budeš potrebovať tak či tak interface. Ak ho náhodou máš, tak predpokladám, že stred je siginál a bok je zem
Ladasl

#3 Příspěvek od Ladasl »

trochu lip vysvetlit by to nešlo v tomhle se absolutně nevyznám, na me musis jak na debila v tomhle ohledu nemam šajnung
helbo
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od helbo »

Ladasl píše:trochu lip vysvetlit by to nešlo v tomhle se absolutně nevyznám, na me musis jak na debila v tomhle ohledu nemam šajnung

pozri na mojej stránke v articles, kedysi som si upravil starú vysielačku tak, aby som ju mohol používať k sim
Ladasl

#5 Příspěvek od Ladasl »

pokoumu to jen škoda, že nechodí ty náhledy obrázků
Ladasl

#6 Příspěvek od Ladasl »

a co k tomu budu potřebovat a kde bycch to mohl sehnat?
helbo
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od helbo »

Ladasl píše:a co k tomu budu potřebovat a kde bycch to mohl sehnat?

interface alebo môžeš ísť cez audio stup viac na ICQ :)
s3030150

#8 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Odpovědět

Zpět na „Obecná elektronika“