JMalik píše:....tak Ti poradím zaručený recept. Nedostaneš to z toho vůbec ničím!!! Vezmi nůžky, vystříhni tam díru a tvař se, že ostatní zatím neví o nové módě.
Tak to je pravda pravdoucí, boužel velmi smutná...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Ne že bych se tak vyznal v chemii ale asi nejlevnější a nejjistější je koupit nové tričko A příště při lepení použít atombordel (to o mně říká moje žena když často dopadnu jako Ty)
Tady ale nejde jen o odstraňování CA z textilie- běžně se s ním třeba lepí díly z AL slitin při broušení - a tam je pak potřeba ho odstranit chemicky aby nedošlo k poškození povrchu při mechanickým odstranění. Osobně s ním lepím díly i při soustružení nebo frézování
arda1 píše:... Jinak co se týče čistění textilií od vteřiňáku - jde to ale chce to vyzkoušet aby nepouštěla i barva-
Tak ještě jednou - nejde to (z textilu).
Jinak sem dej adresu, kam to můžeme zasílat k vyčištění. Myslím, že budeš mít super kšeft a nebudeš to stíhat.
Moc dobře vím že CA je svině (dobrý služebník ale zlý pán) ,taky jsem se mnohdy snažil o jeho odstranění a on témněř vždy vyhrál tak je to boj s větrnými mlýny.
Při lepení dílů (soustruh a fréza) když se to dalo tak jsem je pak trochu přelíznul (pokud to je samosebou možné)
JMalik píše: Tak ještě jednou - nejde to (z textilu). Jinak sem dej adresu, kam to můžeme zasílat k vyčištění. Myslím, že budeš mít super kšeft a nebudeš to stíhat.
Hele já svůj názor nikomu nevnucuji- prostě jsem ho z kalhot a trička dostal dolů tak, že tam kde byl rozpoznáš až po dlouhém hledání zblízka- ale klidně si tam stříhejte díry či to zahazujte- já tak bohatý nejsem.Co se týče odstranění CA třeba ze stolu či lamina-tam je odstranění 100%
Jinak se kolikrát musí odstraňovat i z kurióznějších povrchů - znám jednoho co si vyklopil 20g otevřenou lahvičku Cyanofixu přímo do rozkroku - druhý se zase přilepil k nůžkám a skelné tkanině-třetí rukama ke stolu atd....