Připojení ovladačepřez zvukovku

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ladasl

Připojení ovladačepřez zvukovku

#1 Příspěvek od Ladasl »

Ja vim, že se to tu už několikrát řešilo, ale nikdy jsem nenašel upně kompletní navod, co udělat po připojení v počitáči, zjistil jsem, že je nutné propojit to kabelem na oboukoncích zakončeým JACKama a mezi e dat jeste jeden odpor 100 k Ohmu do serie. Po pripojeni k pocitaci ale nevim co mam dal delat tak jestli s tim ma někdo zkusenosti tak mi to prosim napiste.
dík Láďa
blesk
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od blesk »

kamos mi ted dela na propojeni s HITECem a taky to dfela pres zvukovku ale jeste k tomu musis mit nejaké 2 programy které ti to prevedou na 8 osý Joistic a jeste jakýsi ale jinak nevím
reknu mu at mi posle schema
akro400
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od akro400 »

akro400
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od akro400 »

no akurat pozeram ze geocities nejdu tak to bude problem ale urcite bude niekto vediet kde zohnat ten soft.
zdarec :wink:
Ladasl

#5 Příspěvek od Ladasl »

Ok dík kluci, BLESKu ty mi teda prosim ještě sežeň to schéma a ty prográmky, který budou potřeba.
xstepa
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od xstepa »

Ladasl píše:Ok dík kluci, BLESKu ty mi teda prosim ještě sežeň to schéma a ty prográmky, který budou potřeba.

Ten programek se jmenuje SmartPropo. Me se osvedcila kombinace PPJoy a prislusne SmartPropo vrstvy. Ted se na to pta spousta lidi, tak to asi o vikendu hodim na web.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“