vrtulnik - prcek musim se podelit :- )))

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
1ondra9

#46 Příspěvek od 1ondra9 »

psena píše:
1ondra9 píše:
Já bych chtěl hlavně vidět nějakého pilota skutečnýho vrtulníku (třeba od policajtů) jak ten se musí asi chlámat a poadat smíchy ze židle když to tady všechno čte to naše slavný dělení na hračky a nehračky
já bejt nim tak sem ani nelezu :wink:
.

Jo jednoho profika a ne ledajakyho tady mezi nami mame a zrovna ty ses nim uz parkrat přel :D

Dík psena ; zdzd za upozornění

A jéje :roll: já na něj úúúúplně zapoměl 8O - ten mě sežere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak ho samozřejmě zdravím a rád bych ho poprosil aby až zase někde uvidí jak někam píšu ty svoje blbostě aby mi dal když tak za včas přez hubu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dík :wink:
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta :roll: ...)

T-rex 500 CF-> po ráně ->GF ;-)
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro) :)
ornybar

#47 Příspěvek od ornybar »

zdzd píše:
zdendys píše:A s tím,nevím přesně přesně kdo, psal něco o namachrovaných majitelích heli, se dá i souhlasit, celá společnost je totiž rozdělena na kvalitu a shit.
Kdo má Fabku, je u majitele kapku lepšího auta idiot, stejně jako u motocyklů, zkrátka všeho.
Tolerance, pokora, slušnost, vše je bohužel nenávratně v prdeli...

Tím jsi chtěl jako naznačit, že kdo má něco lepšího, je automaticky namachrovaný a ty, co to nemají,i automaticky považuje za idioty? Ale no tak, to si snad děláš prdel ne?

Je to o vlastnostech lidí. Závistivec považuje všechny s lepším za idioty, snob pro změnu zase ty s tím horším. Mimo to ovšem existuje většina lidí, kterým je jasné, že ne všichni maji stejně a vůbec to neprožívají.

A vy si snad myslíte, že vám něco závidím. Nemám co. Jsem normální soudnej člověk. A rozhodně nemusím mít to, co mají ostatní.
Kenny McCormick

#48 Příspěvek od Kenny McCormick »

1ondra9 píše:A jéje :roll: já na něj úúúúplně zapoměl 8O - ten mě sežere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pokial by bol naozaj skutocny, ako ten norsky skriatok, tak doslovne ano. Ti vraj jedia ludi a zacinaju hlavou :lol: :lol: :lol:

Cim to je, ze sa to tu 1x mesacne takto zvrtne? :twisted:
Pocasim? :D
AR1
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od AR1 »

arda1 píše:Achjo- když dochází argumenty tak nastupuje obvyklá písnička o počtu příspěvků ?Ale je fakt že to tady už dlouho od nikoho nebylo. Víš že je mi total jedno kolik jich mám? Vážně - jen mi vadí když se tady slétne hejno"spravedlivých" na někoho kdo jim nejde zrovna "pod nos".A máš pravdu v jednom-na "AUTORITU" jsou tady opravdu jiní. Znovu opakuji že 99% věcí řeším po třeba ICQ (Skype,mail,PM) a ne zde na fóru právě kvůli takovýmto naprosto nesmyslným reakcím a osobním útokům. :wink:

Nenapsal jsem žádný osobní útok, zas nehraj ublíženýho! Moje narážka na množství je narážka na kvantita-kvalita. Já chtěl vědět, z čeho plynou tvoje pocity abys pořád nějak radil, jak kdo má a o čem diskutovat.

A navíc jsem napsal, že s tebou souhlasím.

A jestli tvrdíš, že tvoje příspěvky zde tvoří 1% veškeré tvé internetové komunikace, potěš vidle.
zdzd

#50 Příspěvek od zdzd »

ornybar píše:A vy si snad myslíte, že vám něco závidím. Nemám co. Jsem normální soudnej člověk. A rozhodně nemusím mít to, co mají ostatní.

Já si nic takového nemyslím, jen jsem na tebe reagoval s tím, že tvoje první vyjádření o namachrovaných lidech nebylo zrovna moc korektní...
milost
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od milost »

Místní argumentační války maj většinou docela vysokej kredit - bohužel vždycky jen z jedný strany. 8)
Kdo je bez miny, ať hodí kamenem.
pns

#52 Příspěvek od pns »

vsichni jsme "cislari" tak to je :D
Troll

#53 Příspěvek od Troll »

1ondra9 píše:
psena píše:
1ondra9 píše:
Já bych chtěl hlavně vidět nějakého pilota skutečnýho vrtulníku (třeba od policajtů) jak ten se musí asi chlámat a poadat smíchy ze židle když to tady všechno čte to naše slavný dělení na hračky a nehračky
já bejt nim tak sem ani nelezu :wink:
.

Jo jednoho profika a ne ledajakyho tady mezi nami mame a zrovna ty ses nim uz parkrat přel :D

Dík psena ; zdzd za upozornění

A jéje :roll: já na něj úúúúplně zapoměl 8O - ten mě sežere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak ho samozřejmě zdravím a rád bych ho poprosil aby až zase někde uvidí jak někam píšu ty svoje blbostě aby mi dal když tak za včas přez hubu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dík :wink:

No, když na tom trváš... Tak já se budu snažit :D :D . Ale bohužel jak to tak sleduju, tak se mé šance poslední dobou hodně zmenšují,už se od Tebe člověk dočte i nějaké rozumné věci. :D . Tak já si asi najdu někoho jiného :D :D
zdendys
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od zdendys »

zdzd píše:Tím jsi chtěl jako naznačit, že kdo má něco lepšího, je automaticky namachrovaný a ty, co to nemají,i automaticky považuje za idioty? Ale no tak, to si snad děláš prdel ne?

Proč bych si dělal prdel.
Není to tak vždycky, ale většinou, já mám bohužel hodně takových zkušeností, asi jsem se bohužel stýkal jen z těma kreténama, k mé smůle.
A neříkej, že tady v příspěvcích nerozpoznáš takové mistry.
To totiž nepozná jen slepý a hluchý, a to Ty jistojistě nejsi...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
zdendys
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od zdendys »

Taky jsem měl Piko Z, nebo jak se to jmenovalo.
Týden jsem si nadšeně a hodně užíval srandy a zábavy,
bavilo mě to, ale pak jsem sesřelil lustr, a bylo po srandě.
Tím chci jen podotknout, že plně sdílím nadšení Jardy Malíka,
z prvního příspěvku...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Bizon
Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)

#56 Příspěvek od Bizon »

Jo, taky jsem začínal s 2-kanálem. Pak jsem chtěl něco většího, ale spíš něco easy, ne 6-kanál. Bohužel ty easy-vrtulníky jsou většinou takové srágory, že jsem si ten 6-kanál nakonec pořídil=)
1ondra9

#57 Příspěvek od 1ondra9 »

Troll píše:No, když na tom trváš... Tak já se budu snažit :D :D . A............. Tak já si asi najdu někoho jiného :D :D

Zdravím :)

Nikoho jinýho nehledej 8) myslim, že eště nějakou chvilku tě budu dobře zásobovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta :roll: ...)

T-rex 500 CF-> po ráně ->GF ;-)
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro) :)
Rotvík

#58 Příspěvek od Rotvík »

zdendys píše:Taky jsem měl Piko Z, nebo jak se to jmenovalo.
Týden jsem si nadšeně a hodně užíval srandy a zábavy,
bavilo mě to, ale pak jsem sesřelil lustr, a bylo po srandě.
Tím chci jen podotknout, že plně sdílím nadšení Jardy Malíka,
z prvního příspěvku...
PicooZ . . .,,Pikaču " ? :D Měli jsme doma tři (dvě jsou ještě naživu ) a vzpomínám jak jsme se scházeli s Azym a jeho kamarády a lítali v předsálí kina Alfa.Bylo to docela fajn,spousta srandy za pár kaček.Rozhodně bych tyhle hračky jenom neodsuzoval. 8)
Mikelo

#59 Příspěvek od Mikelo »

Z této hluboce procítěné padiskuse lze vyčíst leda to, že mnoho lidí skutečně vyloženě neví co s časem...
psena
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od psena »

No pokud jsi to vsechno precetl, tak vitej mezi nas flakace. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“