sramy píše:Prosím tě Abu, mám dotaz ohledně Etalonu 2,5m, jaký je rozměr hloubky křídla v centroplanu?
Stejna jako u std 2,2 verze, tedy 18cm. Kridlo je pomerne stihle, bal jsem se, ze to bude trosku potvora, ale pri vaze do 1kg je to beranek, umi letet krokem.
sramy píše:Profil na prodloužené verzi je stejný S 4083 modifikovaný, jako na krátké verzi?
Profil je stejny, aspon podle slov L.S. Ta modifikace je pry zmenseni vysky na 7,5% pro lepsi pronikavost. Asi to tak je, profil je opravdu dost tenky (max tloustka serva je 11mm, nebo pak vystouple krytky).
sramy píše:Jaká byla viditelnost na ve výšce 707m na soutěži?
To jsem nelital ja ale Bee_free s verzi 2,2m a nebyl to soutezni let, ale az po zavodech. Viditelnost byla... no... proti mraku bylo NECO videt, ale uz to bylo opravdu hodne male.
Ale myslim si, ze trimetrovka ve stejne vysce by na tom nebyla o moc lip (sam s jednou litam a vozim vyskomer, nad 500 uz to neni nic moc prijemneho).
sramy píše:Jaká byla dodací doba a cena za provedení XL (jestli nejní tajná

)?
Díky za info.
To si musis s vyrobcem sam domluvit. Ja mel slibeno dodani za 5 tydnu a trvalo to asi 6, takze pohoda.
Cena zalezi na mnoha vecech - klapky nebo bez, lakovani nebo ne, barvicky, komplet model vcetne mot.prepazky a vlepene ocasni trubky nebo jen stavebnice,..... Jsou to sice stokorunove polozky, ale kdyz se to nascita tak uz je to znat. Orientacne pocitej kolem 5000,- Priplatek za zvetsene kridlo je az smesne maly, kolem 200,- Ale ja daval i jinou ocasni trubku (konickou a delsi), ta stala taky neco navic.
Jeste poznamka k letovemu projevu - rozhodne se to nechova jako nejake kompozitove F3J, je to mnohem lehci, leta to pomaleji, spis bych to prirovnal k velikanskemu hazedlu. Nevim jestli to bude proti Boleru nebo Q10 nejaky velky kvalitativni skok... ?