Posta z honkongu z HC
-
model-rozumne
Trochu informací:
Na konci roku se HK konají nějaké jakoby asijské olympijské hry Guangzhou Asian Games, sice až za půl roku , ale bezpečností opatření jsou již přitvrzena a to tak, že o hodně.
Zvláště se to týká zásilek kde jsou lipolky-odvozeno od jejich velikosti, čím větší, tím víc vyvádějí.
Tuto info nemám z HC, ale jednoho obchodu s modními doplňky z Ebay.com
Zboží se hromadí v celním prostoru Shenzenu v HK a pečlivostí místních cliftonů se to ještě zpomaluje,proto to posílají oklikami.
Na konci roku se HK konají nějaké jakoby asijské olympijské hry Guangzhou Asian Games, sice až za půl roku , ale bezpečností opatření jsou již přitvrzena a to tak, že o hodně.
Zvláště se to týká zásilek kde jsou lipolky-odvozeno od jejich velikosti, čím větší, tím víc vyvádějí.
Tuto info nemám z HC, ale jednoho obchodu s modními doplňky z Ebay.com
Zboží se hromadí v celním prostoru Shenzenu v HK a pečlivostí místních cliftonů se to ještě zpomaluje,proto to posílají oklikami.
Uffff .... dnes mi bylo konečně přiděleno číslo trackingu na SingaporPost
bohužel link není aktivní jako na HK post, číslo si musíte do kolonky trackingu přepsat ...
na to že zásilka poprvé odešla přes HK post někdy 28.5. a byla následně vrácena - je tam 3S1 3000mAh baterka ...
podruhé to odešlo někdy před 10 dny ... a dnes je tam již že to je v letadle ? nebo to alespoň převzaly aerolinie ...
Item No.: ECxxxxxxxxxxxSG
Service Type: Transshipment WWC Document Items
Origin Country: Singapore
Origin Exchange/Post Office: Singapore
Shipment History
Other Reference No.:
Destination Country: Czech Republic
Recipient Name:
Date and Time Location Status Reason
12/06/2010 00:58 - Handover to Airline
12/06/2010 00:57 - Processing at Air Transit Center
11/06/2010 20:37 - Processing at Sorting Centre
no uvidíme ale jsem celkem naštvanej, balík z HC o týden později objednanej taky s baterkama je už dávno na cestě v letadle ...
no jo, chceme něco levněji tak se musíme smířit s tím že je to takové méně předvídatelné - i když české e-shopy se statusem SKLADEM a několikatýdenním čekáním, to je taky chuťovka ...
bohužel link není aktivní jako na HK post, číslo si musíte do kolonky trackingu přepsat ...
na to že zásilka poprvé odešla přes HK post někdy 28.5. a byla následně vrácena - je tam 3S1 3000mAh baterka ...
podruhé to odešlo někdy před 10 dny ... a dnes je tam již že to je v letadle ? nebo to alespoň převzaly aerolinie ...
Item No.: ECxxxxxxxxxxxSG
Service Type: Transshipment WWC Document Items
Origin Country: Singapore
Origin Exchange/Post Office: Singapore
Shipment History
Other Reference No.:
Destination Country: Czech Republic
Recipient Name:
Date and Time Location Status Reason
12/06/2010 00:58 - Handover to Airline
12/06/2010 00:57 - Processing at Air Transit Center
11/06/2010 20:37 - Processing at Sorting Centre
no uvidíme ale jsem celkem naštvanej, balík z HC o týden později objednanej taky s baterkama je už dávno na cestě v letadle ...
no jo, chceme něco levněji tak se musíme smířit s tím že je to takové méně předvídatelné - i když české e-shopy se statusem SKLADEM a několikatýdenním čekáním, to je taky chuťovka ...
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
-
model-rozumne
Zde je dobré vysvětlení:
http://www.pina.cz/2010/06/07/konec-lev ... ii-z-ciny/
model-rozumne píše:Zde je dobré vysvětlení:
Hm...no super.... a to som chcel este nejake li-polky objednat v HK.
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
Ahoj ...
takže zásilka zaplacená 31.5.2010 je od 15.6.2010 v Praze na celnici ... rychlost dodávky se vrací do slušných hodnot - ale nebyla tam žádná Li-Polka takže třeba jen díky tomu ...
balík obsahuje model AXN FloaterJet , kamerku a nějaká volně ložená serva ... po martiriu s balíkem co šel přes SingaporePOST už jsem měl pocit že se vše uklidnilo ... bohužel soudruzi na celnici se opět činí ... a to už jsem měl plány jak o víkendu zalétáme AXN s kamarádem který ho bude mít jako první začátečnický model ... no člověk míní, úředník mění ...
letu zdar ...
takže zásilka zaplacená 31.5.2010 je od 15.6.2010 v Praze na celnici ... rychlost dodávky se vrací do slušných hodnot - ale nebyla tam žádná Li-Polka takže třeba jen díky tomu ...
balík obsahuje model AXN FloaterJet , kamerku a nějaká volně ložená serva ... po martiriu s balíkem co šel přes SingaporePOST už jsem měl pocit že se vše uklidnilo ... bohužel soudruzi na celnici se opět činí ... a to už jsem měl plány jak o víkendu zalétáme AXN s kamarádem který ho bude mít jako první začátečnický model ... no člověk míní, úředník mění ...
letu zdar ...
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
taktik píše:Mě balíček přišel, bohužel jsou v něm věci které jsem neobjednával a samozřejmě věci co jsem chtěl tam nejsou, cenově na tom tratím tak 1500kč, a i věci co tam jsou neupotřebím. Tak, a co teď. Už se to někomu z vás stalo ? Popřípadě neví někdo co stojí zaslání kilového balíku do HK ?
Me se jen stalo, ze jsem v zasillce mel jeden motor navic, takze zadnej problem
psena píše:taktik píše:Mě balíček přišel, bohužel jsou v něm věci které jsem neobjednával a samozřejmě věci co jsem chtěl tam nejsou, cenově na tom tratím tak 1500kč, a i věci co tam jsou neupotřebím. Tak, a co teď. Už se to někomu z vás stalo ? Popřípadě neví někdo co stojí zaslání kilového balíku do HK ?
Me se jen stalo, ze jsem v zasillce mel jeden motor navic, takze zadnej problem, to co se stalo tobe je pekna smula.
Toto už není smůla, to je prokletí.Před dvěma měsíci jsem objednával dva stejné modely(jeden pro kámoše) od tuzemského výrobce. U jednoho modelu byl jiný trup a obě uši ke křídlům pravé, u druhého modelu, obě uši levé.Bohužel díky barvě se nedalo uši ani navzájem prohodit. Taky mě to stálo peníze navíc.
Číňan reagoval na reklamační email po čtyřech dnech s tím, ať to tam na vlastní náklady pošlu zpět a pak se uvidí. S tím jsem počital.Teď by mě ještě zajímalo zda mi vrátí peníze jen za zaplacené zboží, které mi nepřišlo, nebo i za poštovné co jsem zaplatil. Ale nedělám si moc iluze jak to dopadne. Už mě to fakt s re, a přestává mě to tak nějak celé bavit.
- mior
- Kontaktovat uživatele:
taktik píše:.Teď by mě ještě zajímalo zda mi vrátí peníze jen za zaplacené zboží, které mi nepřišlo, nebo i za poštovné co jsem zaplatil. Ale nedělám si moc iluze jak to dopadne. Už mě to fakt s re, a přestává mě to tak nějak celé bavit.
Mám stratené dva balíky od 12.2.2010. Už som x-krát četoval, píšem mejly ako najatý, vždy mi odpíšu, že mám byť trpezlivý a že slovenská pošta ešte neodpovedala,že tie balíky na Slovensku niesú.
Už som sa rozlúčil s 212 dolármi...
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk