mod vysílače
- dannyb32
- Kontaktovat uživatele:
mod vysílače
Ahoj, lítám s letadlama a přemýšlím o koupi nějakého menšího vrtulníku. chtěl bych se zeptat jaký si mám zvolit vysílač. jestli mod 1 nebo 2. jsem zvyklý u letadel na mod 1 ale pravě mě zajímá jak je to u heli. dík
- radek.domin
Nevidím důvod proč přecházet na jinej mod. I kdybys investoval celej den hledání argumentů pro a proti různejm modum, stejně zjistíš že jsou na tom stejně. Už se to diskutovalo milionkrát. Pokud tedy už máš naučenej mod 1, není důvod si to stěžovat přechodem na něco jiného. I mezi profíkama je to relativně rovnoměrně rozložený. Amíci lítaj spíš mode 2, v Evropě spíš 1. Já lítám 2.
- radek.domin
Několik roků lítám letadla, taky jsem byl na módu 1. Ale když jsem začal uvažovat o helině, zkusil jsem simulátor a nějak mi ta "1" nešla. Nebylo to pro mne dost intuitivní, hlavně cyklika.
Střídat módy je podle mne nesmysl. Tak jsem se zkusil pomocí simulátoru přeškolit na mód 2 a bylo to naprosto v pohodě.
Teď už pár měsíců lítám letadla na dvojce, helinu v simulátoru taky. První ostrá se právě staví...
Střídat módy je podle mne nesmysl. Tak jsem se zkusil pomocí simulátoru přeškolit na mód 2 a bylo to naprosto v pohodě.
Teď už pár měsíců lítám letadla na dvojce, helinu v simulátoru taky. První ostrá se právě staví...
Budejice
radek.domin píše:Mymochodem dost casto jezdim do Budejc a vetsinou si beru heli s sebou. Tak kdybys chtel politat, tak dej vedet.
Ahoj. Smím se zeptat, kam do Budějic jezdíš. Já se tak 2x za měsíc vyskytuji nedaleko Soběslavi - což je cca 50 km od Budějic... a přiznám se, že jako začátečník bych uvítal pár rad
Blade 400 3D, DX6i, sim - Phoenix 2.5
Volitation 9053 - v přestavbě
Volitation 9053 - v přestavbě
- radek.domin
Litam tady: http://www.mapy.cz/#mm=FP@x=133072848@y=131828468@z=17
Ne ze by to tam bylo njeaky super misto, ale jezdim na Vcelou a mam to tam par minut autem.
Muzem se domluvit. Nejsem nejak zvlast zkusenej, ale rad ti poradim.
Ne ze by to tam bylo njeaky super misto, ale jezdim na Vcelou a mam to tam par minut autem.
Muzem se domluvit. Nejsem nejak zvlast zkusenej, ale rad ti poradim.