Letiště
Letiště
Ahoj, mám prosbu. V neděli 27.6 se vracím z Chomutova do Prahy a potřebuji zalétat letadlo. Chtěl jsem si to domluvit na Dobré u Kladna, ale je tam memoriál. Bylo by možné se někde pocestě stavit ? Jedná se o elektriku dvouploch 7 kg a potřebuji cca 80 slušnější dráhy a nějaké místo okolo.Díky moc.
Nad Březnem na práškařském letišti občas někoho vidím létat. Bohužel nikdy jsem tam nebyl, buď jsem neměl letadlo nebo bylo hnusně či už tma. Zítra zase jedu do Tušimic, že bych naložil aspoň Doru? Hmmm
.
EDIT: http://www.mapy.cz/#mm=FP@ax=130860928@ ... 13856@z=13
EDIT: http://www.mapy.cz/#mm=FP@ax=130860928@ ... 13856@z=13
Naposledy upravil(a) kofejn dne čtv 24.06.2010 8:55, celkem upraveno 1 x.
Malé elektolety, zatím do 1kg
Update: elektrolety do 1.5kg
Update: elektrolety do 1.5kg
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
Do Prahy přijíždíš po rychlostce od Slaného. Pokračuj po ní až na sjezd na Zličín. Sjeď směr Zličín a po cca 500 metrech znovu sjeď na sjezdu k nákupní zoně. Tu celou projeď stále po hlavní a po té se drž i dále a zavede tě na výjezd z Prahy na Chrášťany. U firmy Scania (tu nepřehlédneš ) odboč do prava a po 300 metrech jsi na modelářském letišti Sobínka.
Jsem náčelník toho letiště a pokud chceš, máš svolení k zalétnutí svého stroje na našem letišti. Pokud by byl problém, do SZ ti posílám své tel.číslo a klidně volej. Info o letišti je na www.sobinka.cz
Jsem náčelník toho letiště a pokud chceš, máš svolení k zalétnutí svého stroje na našem letišti. Pokud by byl problém, do SZ ti posílám své tel.číslo a klidně volej. Info o letišti je na www.sobinka.cz
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
Abu píše:Prave ze bohuzel (opet) nedorazim, skoro celej vikend jsem pryc a jedina sance je, ze se stihnu vratit v nedeli odpoledne, hodit neco do auta a vyrazit na letiste.
Sorry
ach jo
A jestli ne, tak tě nechám uspat a probudíš se oholenej