Letiště

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od petr-powder »

Abu píše:To je vyhrozovani !!!!!

Napisu si to do kalendare. Ikdyz nevim jestli nejakeho exota (krome sebe) privezu.

to je kamarádské upozornění :-D
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Jetson »

petr-powder píše:... Samozřejmě, že očumování je možné vždy, když je na letišti provoz :-D...

Myslel jsem konkrétně v kolik plánuje RIO zálet a jestli na Sobínce.
Ale každopádně díky moc za vstřícný přístup. Sobínka se mi líbí čím dál víc. :D
Kopec77
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Kopec77 »

Jetson píše:Aha. A nevíš pro jakou? Už jsem tam dlouho nebyl a předtím taky vůbec, ale chodilo tam pár kámošů s modelama a taky pár na real větroně a neočekával bych, že zrovna oni budou dělat dámy.

Tam jde o to že sousední letiště nepovoleje víc než 40členů LMK, takže defakto ted LMK nepřibírá. Je to tam složitější. Musel by s tebou být nějaký člen LMK a ručit za tebe.
OuvejAchich

#19 Příspěvek od OuvejAchich »

tox232 píše:A co letiště u Března.Tam je 500m dlouhá a 10 široká asfaltová dráha. Akorát tam někdy bejvaj tuneři. včera jsem tam byl a jenom jedna pipka se učila jezdit autem.

Toto letiště je hojně navštěvováno různými, odreagování hledajícími lidmi. S velkou většinou se lze bez problémů na ploše bezpečně pohybovat i s modelem, dokonce i když se zde někdo učí řídit. Přece jen je dráha i přilehlé asfaltové čtverce dost velká. Ovšem až do chvíle, kdy se na plochu přiřítí magoři. Ti tuneři, o kterých se zmiňuješ, tam jsou jen občas a dá se s nimi v pohodě fungovat. Zato tam jezdí spousta takových, co nalepí pár samolepek a doplňků z Kauflandu, místo výfuku dají rouru od kamen a považují se za pány světa. Pravděpodobně si i něco nasypou do rypáku či kam, protože co je tam často k vidění, nemůže produkovat normálně uvažující jedinec. Například jeden takový idiot ignoroval přehrazení i zákaz vjezdu a v klídku jel po dráze proti startujícímu Čmelákovi.
Tito "tuneři" si navozili i hromadu starých pneumatik a provozují mezi nimi na dráze slalom. Poté je však pravidelně zapomínají uklidit. No vlastně zapomínají po sobě uklidit cokoliv.
Když se objeví, je po létání. Nelze dost dobře sledovat model na obloze a zároveň se neustále ohlížet, odkud se řítí jakej pošuk, aby jsi stihl včas uskočit.

Tak jsem si našel jinou plochu. Asfaltová dráha asi 200m dlouhá, schovaná v polích. Jediní, koho na ní lze potkat, jsou zemědělci. MAPA
"Cuiusvis hominis est errare;
nullius nisi insipientis in errore perseverare."
AR1
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od AR1 »

OuvejAchich píše:
Tak jsem si našel jinou plochu. Asfaltová dráha asi 200m dlouhá, schovaná v polích. Jediní, koho na ní lze potkat, jsou zemědělci.

8O A nemohl bys najít ještě jednu na Praze sever ? :lol:
OuvejAchich

#21 Příspěvek od OuvejAchich »

Párkrát jsem si našel místečko dle seznamu nouzových ploch: http://www.marecek.cz/view.php?cisloclanku=2006030201
RIO

#22 Příspěvek od RIO »

Díly všem, vidím to na tu Sobímku, je to pro mne asi nejméně komplikované a je to travnaté. Domluvím se přes SZ.
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Jetson »

Prosím, nahoď přibližný čas, kdy to hodláš spáchat.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Abu »

Ano ano. Slibujeme ze nebudeme mit kecy a budeme jen tise stat vzadu za ochrannou siti.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
LUJdeCHUJ
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od LUJdeCHUJ »

OuvejAchich napsal:

Tak jsem si našel jinou plochu. Asfaltová dráha asi 200m dlouhá, schovaná v polích. Jediní, koho na ní lze potkat, jsou zemědělci.

prosim kudy nejlepe z cv?
Vsestudy,Bilence,nebo uplne jinudy?
nad Breznem je uz vic magoru a pneumatik nez je potreba
DX6i,Messerschmit BF-109,Parabolic-Robbe,Capriol-Scorpio,
Micron,Etalon-LSmodel,BuggyRanger-Reely
RIO

#26 Příspěvek od RIO »

Kdy tam budu, je trochu složitější, neboť jsem na západě Čech pracovně. Ale rád bych na letiště dorazil okolo 13.00, ale určitě se budu telefonicky hlásit u náčelníka, takže přesnější informace přes něj. pak také samozřejmně záleží na počasí, ale plán je takový. Jinak dobré rady a zkušenosti jsou vítány.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#27 Příspěvek od rampa_mckvak »

A co tohle to letiště Panenský Týnec. Je to "hned vedle" Tahu Louny (Slaný) Praha.
Co neubrzdíš neukecáš.
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Jetson »

RIO píše:... se vracím z Chomutova do Prahy a ...

RIO píše:.. neboť jsem na západě Čech pracovně...

Au, to severočecha zabolí. :wink:
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#29 Příspěvek od rampa_mckvak »

To nám louňákům z jižních Čech zas až tak nevadí :lol:
Co neubrzdíš neukecáš.
OuvejAchich

#30 Příspěvek od OuvejAchich »

To: LUJdeCHUJ
Nejlépe skrz Bílence. Ale lze to i několika dalšími.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“