Plac na létání Praha 9-Vysočany
Hoj klucí, kam ve Vysočanech (Praha 9) chodíte létat?
Vím, že je kousek v Letňanech letiště přímo pro heli, ale mají prý "plno". Tak se rozhlížím po jiných možnostech - díky.
Vím, že je kousek v Letňanech letiště přímo pro heli, ale mají prý "plno". Tak se rozhlížím po jiných možnostech - díky.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
Re: Plac na létání Praha 9-Vysočany
2lizard píše:Hoj klucí, kam ve Vysočanech (Praha 9) chodíte létat?
Chodim letat na Jarov, sice je pristup autem hodne terenni, ale je tam naprosty klidek. Posledni dobou sem tam nikoho nepotkal
AdamProg píše:Chodim letat na Jarov, sice je pristup autem hodne terenni, ale je tam naprosty klidek. Posledni dobou sem tam nikoho nepotkal
Trochu znám a prozradíš prosím konkrétní místo? Ideální jsou GPS souřadnice, nebo se někdy můžem domluvit, a sejít se tam.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
2lizard píše:AdamProg píše:Chodim letat na Jarov, sice je pristup autem hodne terenni, ale je tam naprosty klidek. Posledni dobou sem tam nikoho nepotkal
Trochu znám a prozradíš prosím konkrétní místo? Ideální jsou GPS souřadnice, nebo se někdy můžem domluvit, a sejít se tam.
Souradnice jsou 50°5'28.581"N, 14°31'31.261"E .
Clovek jen musi davat pozor. Sice tam nikdo nechodi, ale kdyby nahodou nekdo sel, a take tam roste par stromku, sice trefit stromek je jako vyhra v loterii, ale v nedeli sem bohuzel jeden lyznul
Kdyz se tam muzeme sejit o vikendu a yaletat
Walhalla píše:bydlim kousek odtamtud.. loni jsem tam chodil docela casto. letos jsem se tam jeste nejak nedostal. chodim radsi do dehtar. je to dal, ale je to "bezpecnejsi"
Mohu se zeptat, kde je to "dehtar"? Jsem tu naplaveninou, takže to zas tak dobře neznám, byla-li by možnost, rád se tam s tebou sejdu.
AdamProg píše:Souradnice jsou 50°5'28.581"N, 14°31'31.261"E .
Clovek jen musi davat pozor. Sice tam nikdo nechodi, ale kdyby nahodou nekdo sel, a take tam roste par stromku, sice trefit stromek je jako vyhra v loterii, ale v nedeli sem bohuzel jeden lyznul
Kdyz se tam muzeme sejit o vikendu a yaletatPokud do te doby stihnu opravit vrtulnik.
Díky moc, ale bohužel tento víkend nemohu, přítelkyně má na tento víkend naplánovaný nějaký společný víkend.
Mohu ale i kdykoliv v týdnu.
Re:
Nechci zakládat nové vlákno, tak se zeptám tady. Teď na týden jedu do Prahy na služebku a říkal jsem si, že bych vzal heli s sebou. Budu bydlet v Praze 10. Koukal jsem, že směrem na Běchovice je celkem dost polí, ale nerad bych, aby mě nějaký zemědělec hnal .. tak pokud by byl blíže nějaký dobrý plácek na lítání, bylo by to fajn. Je tam poblíž někde něco takového?
Díky,
Kra
Díky,
Kra
T-Rex 450 Pro || Dx7 (mod 1)
Idealni bude mrknout na rcmapy
a az se v pondeli uvidime, tak ti taky poradim nejaky mista, pokud budes chtit. Nevim jak tam ale trefis bez navigace jako nePrazak!
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano
insomnia píše:Idealni bude mrknout na rcmapya az se v pondeli uvidime, tak ti taky poradim nejaky mista, pokud budes chtit. Nevim jak tam ale trefis bez navigace jako nePrazak!
Oki
T-Rex 450 Pro || Dx7 (mod 1)
[quote="2lizard"]Hoj klucí, kam ve Vysočanech (Praha 9) chodíte létat?
-----------------------------------------------------------------------------
Sluišnej a oplocený flek je v Karlíně (asi jako fot.hřiště, a nebo na Invalidovně u metra.Chodím na oba fleky.
-----------------------------------------------------------------------------
Sluišnej a oplocený flek je v Karlíně (asi jako fot.hřiště, a nebo na Invalidovně u metra.Chodím na oba fleky.