LamaCup Ostrava
Dareba píše:tak co bude se lítat?
Já pořád doufám, že jo. Ale jak vidím to počasí.... Najít dobrou louku je docela problém. Prakticky se dalo lítat jenom minulý víkend, tenhle stál, až na sobotu za pikaču.
Jinak mám ještě jedno místo, možná už ho tady někdo zmiňoval. Jde o pole a louky v Porubě směrem na Klimkovice. Je to hnedka za tím novým skladištěm. Prostoru je dost a když fouká severák, tak nelítáš proti slunku. Kolem cesty je na obě strany asi 30cm vzrostlý porost čehosi (zelené hnojení), pak je kousek jakštakš posekané trávy, tam by to šlo.
Eclipse 7 - Tuning Palík (FM 35MHz - 71k, FRSKY 2,4GHz)
- Apocalypsus
- Kontaktovat uživatele:
- Apocalypsus
- Kontaktovat uživatele:
Čau Kucí.
Je tu nějak mrtvo po pěšině. No jo, jak to nemá Tomáš pevně v otěžích tak se na to sere.
Co byste řekli tomu, že bychom si příští víkend šli zasoutěžit? Organizaci bych klidně vzal na sebe, Zkusím přemluvit domácí hostesku na předání drobných upomínkových předmětů.
Akorát nevím kdo má stuhu na vyznačení čtverce pro přistání.
Aleš určo vezme noťas a soft na měření časů a můžeme jít na to. Akorát by to chtělo domluvit místo kaj budem mlátit érama o zem.
Kdo bude mít jakýkoli nápad, tak napište.
Je tu nějak mrtvo po pěšině. No jo, jak to nemá Tomáš pevně v otěžích tak se na to sere.
Co byste řekli tomu, že bychom si příští víkend šli zasoutěžit? Organizaci bych klidně vzal na sebe, Zkusím přemluvit domácí hostesku na předání drobných upomínkových předmětů.
Akorát nevím kdo má stuhu na vyznačení čtverce pro přistání.
Aleš určo vezme noťas a soft na měření časů a můžeme jít na to. Akorát by to chtělo domluvit místo kaj budem mlátit érama o zem.
Kdo bude mít jakýkoli nápad, tak napište.
Eclipse 7 - Tuning Palík (FM 35MHz - 71k, FRSKY 2,4GHz)
kovy píše:Čau Kucí.
Je tu nějak mrtvo po pěšině. No jo, jak to nemá Tomáš pevně v otěžích tak se na to sere.![]()
Já můžu jen slíbit, že pokud to nebude sobota, tak se pokusím přijet.
Nicméně máme za 3týdny termín (porodu), takže už teď je vše poněkud nejisté.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.