Heli HK-450 z HC II.
mihalik píše:Uvidim. Skocim do tej vysielacky, na internete som nasiel ludi co lietaju tuto kombinaciu a su celkom spokojny, tak uvidime. A dufam, ze mi potom pomozete hk-cko doladit.
S pozdravom Tomas
Pokud ti mohu jen malinko poradit ........ nasávej informace jak jen nejvíc si schopný (teorie letua tak podobně - pomůže ti to
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta
...)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
To mihalik:
Radio je investicia na dlhsiu dobu, takze tu moc setrit nie je na mieste. A hlavne, ak budes cokolvek potrebovat doladit v programe na letisku, tak budes musiet so sebou tahat aj notbuk. A co sa tyka HK 450 heli, tak presne ako pises, ze si si nie celkom isty. Je to otom, ako si zdatny v mechanike a nastavovani heli a do akej miery sa vo veci orientujes. Ak si zdatny, mozes ist aj do HK. Ak si moc netrufas, tak radsej kup nieco kvalitne T- Rex a pod.
Radio je investicia na dlhsiu dobu, takze tu moc setrit nie je na mieste. A hlavne, ak budes cokolvek potrebovat doladit v programe na letisku, tak budes musiet so sebou tahat aj notbuk. A co sa tyka HK 450 heli, tak presne ako pises, ze si si nie celkom isty. Je to otom, ako si zdatny v mechanike a nastavovani heli a do akej miery sa vo veci orientujes. Ak si zdatny, mozes ist aj do HK. Ak si moc netrufas, tak radsej kup nieco kvalitne T- Rex a pod.
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
MAX,Rival,BN-2 Islander
- oscar
- Kontaktovat uživatele:
Co takovato pojistka na 3D letani? http://ep.yimg.com/ca/I/yhst-9026856130 ... 3_48346595 pujde s tim opravdu letet?
Letadla, auta.
- radek.domin
oscar píše:Co takovato pojistka na 3D letani? http://ep.yimg.com/ca/I/yhst-9026856130 ... 3_48346595 pujde s tim opravdu letet?
Ach jo. Proc proboha vymejslet takovyhle veci? Myslim ze je daleko nebezpecnejsi litat v inveru tesne nad zemi, nez to zkouset ve vetsi vejsce.
Kdyby dotycnej kutil venoval polovinu casu kterej ztratil vymejslenim tohodle, litani na simulatoru, tak to vubec nepotrebuje
Dotaz zacatecnika: Proc je lepsi trenovat invert v male vysce? Prece kdyz neco po.... kousek nad zemi, tak to napalim pod plnym plynem do zeme, protoze ani nestihnu hodit throttle hold. Kdyz neco zprasim v 15 metrech, tak mam jeste dost casu na to, aby vrtulnik nejak dostal do polohy vrtuli nahoru a pokusil se to ustat bez nehody.
- radek.domin
Nikdo nerikal ze je lepsi trenovat to v male vysce. Vzdycky je lepsi mit par metru navic, ktery ti umozni opravit pripadnou chybu.
Me jen obecne podobny napady prijdou sileny. Znova rikam. Je potreba vic litat a min koumat. At na siulatoru, nebo venku. Takovyhle zarizeni je uplne k nicemu. Stejne kdyz to v invertu neumis, tak to nedokazes udrzet rovne aby ti ten podvozek k necemu byl. Stejne to vzdycky nekam naklonis a pak je ti to k nicemu.
Me jen obecne podobny napady prijdou sileny. Znova rikam. Je potreba vic litat a min koumat. At na siulatoru, nebo venku. Takovyhle zarizeni je uplne k nicemu. Stejne kdyz to v invertu neumis, tak to nedokazes udrzet rovne aby ti ten podvozek k necemu byl. Stejne to vzdycky nekam naklonis a pak je ti to k nicemu.
- oscar
- Kontaktovat uživatele:
Dal jsem to sem spis pro zajimavost
. Prodava se to tady: http://www.hobby-wing.com/training-kit.html
Nasel jsem to nahodou.
Nasel jsem to nahodou.
Letadla, auta.
Teraz som sa rozhodol ze heli zacnem skladat teraz a aj keby mala vzlietnut na druhy rok tak dovtedy nieco pochytim na sime. Myslite, ze to pojde? Tot moj nazor.
A na zaciatku temy som cital ze to ma byt nizkorozpoctova heli, je to pravda? Ja nepotrebujem nic extra, len aby som sa na tom naucil ovladanie heli. Nepotrebujem superspica 3D akrobat.
Dufam ze ma heli bez vysielaca, nabijacky baterie nebude stat viac ako 150dol. Som to aj dvakrat prepocitaval a vysla mi cena s bat. , nabijackou, HK supravou na 140dolacov.
A na zaciatku temy som cital ze to ma byt nizkorozpoctova heli, je to pravda? Ja nepotrebujem nic extra, len aby som sa na tom naucil ovladanie heli. Nepotrebujem superspica 3D akrobat.
Dufam ze ma heli bez vysielaca, nabijacky baterie nebude stat viac ako 150dol. Som to aj dvakrat prepocitaval a vysla mi cena s bat. , nabijackou, HK supravou na 140dolacov.
- Bizon
- Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)
Jestli máš dost času a trpělivosti tak to rozhodně půjde. 150$ je minimální hranice na kterou se dá dostat. Tady je video mojeho HK-450, první plastové verze, s výbavou přibližně za těch 150$.
- Kenny McCormick
mozno to aj poleti. Len ci s rukami zaciatocnika.mihalik píše: Som to aj dvakrat prepocitaval a vysla mi cena s bat. , nabijackou, HK supravou na 140dolacov.
Najdi niekoho so skusenostami vo svojom okoli.
A pozri bazar, mozno najdes nieco lepsie za len o trochu vysiu cenu.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
- radek.domin
Nenech se odradit. Ja jsem zacal s heli z HK a vubec toho rozhodnuti nelituju. Mozna bych ti doporucil koupit si Pro verzi. Je to o trochu drazsi, ale nebudes tam resit nektery problemy, ktery ta plastova verze ma (napriklad uvolnovani pastorkou nahonu vrtulky).
Ano, neni to tak kvalitni jako original Align. Ale NEsouhlasim s tim ze se to za tu cenu nevyplati. Je jednoduchy rict kup si original kdyz na to clovek ma. Pokud ale potrebujes za malo penez hodne muziky, tak je urcite HK dobra volba.
Mluvim z osobni zkusenosti. Litam cca 4 mesice. Zacal jsem s HK Pro. Ted uz je tam vic origo soucastek. Pokud bych ale byl ve stejnej situaci, tak se rozhodnu stejne.
Pokud bys chtel vedet neco konkretniho, tak se klidne ptej v SZ.
Ano, neni to tak kvalitni jako original Align. Ale NEsouhlasim s tim ze se to za tu cenu nevyplati. Je jednoduchy rict kup si original kdyz na to clovek ma. Pokud ale potrebujes za malo penez hodne muziky, tak je urcite HK dobra volba.
Mluvim z osobni zkusenosti. Litam cca 4 mesice. Zacal jsem s HK Pro. Ted uz je tam vic origo soucastek. Pokud bych ale byl ve stejnej situaci, tak se rozhodnu stejne.
Pokud bys chtel vedet neco konkretniho, tak se klidne ptej v SZ.