Heli HK-450 z HC II.

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
mihalik

#646 Příspěvek od mihalik »

Uvidim. Skocim do tej vysielacky, na internete som nasiel ludi co lietaju tuto kombinaciu a su celkom spokojny, tak uvidime. A dufam, ze mi potom pomozete hk-cko doladit.

S pozdravom Tomas
1ondra9

#647 Příspěvek od 1ondra9 »

mihalik píše:Uvidim. Skocim do tej vysielacky, na internete som nasiel ludi co lietaju tuto kombinaciu a su celkom spokojny, tak uvidime. A dufam, ze mi potom pomozete hk-cko doladit.

S pozdravom Tomas

:wink:

Pokud ti mohu jen malinko poradit ........ nasávej informace jak jen nejvíc si schopný (teorie letua tak podobně - pomůže ti to :D )
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta :roll: ...)

T-rex 500 CF-> po ráně ->GF ;-)
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro) :)
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#648 Příspěvek od Ladul »

Ac sem optimista tak 150 dolaru na vrtas bude znamenat ze bude docela osizenej (kdyz zapoctem i postovny). Je fakt ze treba pro synovce prcka sme ho postavili este za min ale ja mam ve svem +-250 :)
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
shake13

#649 Příspěvek od shake13 »

To mihalik:
Radio je investicia na dlhsiu dobu, takze tu moc setrit nie je na mieste. A hlavne, ak budes cokolvek potrebovat doladit v programe na letisku, tak budes musiet so sebou tahat aj notbuk. A co sa tyka HK 450 heli, tak presne ako pises, ze si si nie celkom isty. Je to otom, ako si zdatny v mechanike a nastavovani heli a do akej miery sa vo veci orientujes. Ak si zdatny, mozes ist aj do HK. Ak si moc netrufas, tak radsej kup nieco kvalitne T- Rex a pod.
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
oscar
Kontaktovat uživatele:

#650 Příspěvek od oscar »

Co takovato pojistka na 3D letani? http://ep.yimg.com/ca/I/yhst-9026856130 ... 3_48346595 pujde s tim opravdu letet?
Letadla, auta.
radek.domin

#651 Příspěvek od radek.domin »

oscar píše:Co takovato pojistka na 3D letani? http://ep.yimg.com/ca/I/yhst-9026856130 ... 3_48346595 pujde s tim opravdu letet?

Ach jo. Proc proboha vymejslet takovyhle veci? Myslim ze je daleko nebezpecnejsi litat v inveru tesne nad zemi, nez to zkouset ve vetsi vejsce.

Kdyby dotycnej kutil venoval polovinu casu kterej ztratil vymejslenim tohodle, litani na simulatoru, tak to vubec nepotrebuje :-)
biermann

#652 Příspěvek od biermann »

Dotaz zacatecnika: Proc je lepsi trenovat invert v male vysce? Prece kdyz neco po.... kousek nad zemi, tak to napalim pod plnym plynem do zeme, protoze ani nestihnu hodit throttle hold. Kdyz neco zprasim v 15 metrech, tak mam jeste dost casu na to, aby vrtulnik nejak dostal do polohy vrtuli nahoru a pokusil se to ustat bez nehody.
radek.domin

#653 Příspěvek od radek.domin »

Nikdo nerikal ze je lepsi trenovat to v male vysce. Vzdycky je lepsi mit par metru navic, ktery ti umozni opravit pripadnou chybu.

Me jen obecne podobny napady prijdou sileny. Znova rikam. Je potreba vic litat a min koumat. At na siulatoru, nebo venku. Takovyhle zarizeni je uplne k nicemu. Stejne kdyz to v invertu neumis, tak to nedokazes udrzet rovne aby ti ten podvozek k necemu byl. Stejne to vzdycky nekam naklonis a pak je ti to k nicemu.
oscar
Kontaktovat uživatele:

#654 Příspěvek od oscar »

Dal jsem to sem spis pro zajimavost :D . Prodava se to tady: http://www.hobby-wing.com/training-kit.html
Nasel jsem to nahodou.
Letadla, auta.
mihalik

#655 Příspěvek od mihalik »

Teraz som sa rozhodol ze heli zacnem skladat teraz a aj keby mala vzlietnut na druhy rok tak dovtedy nieco pochytim na sime. Myslite, ze to pojde? Tot moj nazor.

A na zaciatku temy som cital ze to ma byt nizkorozpoctova heli, je to pravda? Ja nepotrebujem nic extra, len aby som sa na tom naucil ovladanie heli. Nepotrebujem superspica 3D akrobat.
Dufam ze ma heli bez vysielaca, nabijacky baterie nebude stat viac ako 150dol. Som to aj dvakrat prepocitaval a vysla mi cena s bat. , nabijackou, HK supravou na 140dolacov.
Bizon
Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)

#656 Příspěvek od Bizon »

Jestli máš dost času a trpělivosti tak to rozhodně půjde. 150$ je minimální hranice na kterou se dá dostat. Tady je video mojeho HK-450, první plastové verze, s výbavou přibližně za těch 150$.
Kenny McCormick

#657 Příspěvek od Kenny McCormick »

mihalik píše: Som to aj dvakrat prepocitaval a vysla mi cena s bat. , nabijackou, HK supravou na 140dolacov.
mozno to aj poleti. Len ci s rukami zaciatocnika.
Najdi niekoho so skusenostami vo svojom okoli.
A pozri bazar, mozno najdes nieco lepsie za len o trochu vysiu cenu.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
radek.domin

#658 Příspěvek od radek.domin »

Nenech se odradit. Ja jsem zacal s heli z HK a vubec toho rozhodnuti nelituju. Mozna bych ti doporucil koupit si Pro verzi. Je to o trochu drazsi, ale nebudes tam resit nektery problemy, ktery ta plastova verze ma (napriklad uvolnovani pastorkou nahonu vrtulky).

Ano, neni to tak kvalitni jako original Align. Ale NEsouhlasim s tim ze se to za tu cenu nevyplati. Je jednoduchy rict kup si original kdyz na to clovek ma. Pokud ale potrebujes za malo penez hodne muziky, tak je urcite HK dobra volba.

Mluvim z osobni zkusenosti. Litam cca 4 mesice. Zacal jsem s HK Pro. Ted uz je tam vic origo soucastek. Pokud bych ale byl ve stejnej situaci, tak se rozhodnu stejne.

Pokud bys chtel vedet neco konkretniho, tak se klidne ptej v SZ.
mihalik

#659 Příspěvek od mihalik »

skusim to na zaciatok s klasickou hk.450 v2. Mam tu jedneho pilota, ktory mal t-rex450. Myslim si, ze hk je na zaciatok postacujuce.
biermann

#660 Příspěvek od biermann »

Radek.domin: Jo, moje chyba, uz neumim ani cist :wink:
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“