Jak "vyvážit" Optic 6 2,4GHz?
Normál mi spadla jarmulka-
(etot těchnika na granicjach fantastiky)
(etot těchnika na granicjach fantastiky)
Naposledy upravil(a) arda1 dne úte 06.07.2010 21:48, celkem upraveno 1 x.
ICQ 638556901
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
http://www.mojefotogalerie.com/rc/index ... Assan.html
Prvá a tretia fotka. U mňa bol ešte problém s tým, že som ťažkú NiCd baterku nahradil ľahšou LiPo.
Prvá a tretia fotka. U mňa bol ešte problém s tým, že som ťažkú NiCd baterku nahradil ľahšou LiPo.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Sice to asi vzbudi usmev u majitelu "profi" vyvazovacich nastavcu, ale bezproblemove mi funguje kratkej plechovej "petidirkovej" plochej kousek z Merkura.
Za prostredni dirku je to prosroubovano s okem na stanici. Do posledni dirky, nejbliz ke me, je cvaknuta karabinka popruhu. Trochu to sice snizuje pristupnost hlavniho vypinace, ale to nepovazuju za problem. Opacnej konec se zlehka opre o kryt stanice nad stavovou diodou a brani tak zvednuti (otoceni) plochace.
Vyvazeni je s pouzitym napajenim triclankem LiPo tak akorat.
Zaroven celej bastl nevycuhuje nad uroven kniplu, coz byl jeden z problemu sofistikovanejch reseni - aby se mi to pak cely bez uprav veslo do kufru.
Za prostredni dirku je to prosroubovano s okem na stanici. Do posledni dirky, nejbliz ke me, je cvaknuta karabinka popruhu. Trochu to sice snizuje pristupnost hlavniho vypinace, ale to nepovazuju za problem. Opacnej konec se zlehka opre o kryt stanice nad stavovou diodou a brani tak zvednuti (otoceni) plochace.
Zaroven celej bastl nevycuhuje nad uroven kniplu, coz byl jeden z problemu sofistikovanejch reseni - aby se mi to pak cely bez uprav veslo do kufru.
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan
- m@rtin
- Bydliště: Praha Prosek. Letiště: Dymokury (Nymburk) a nouzová plocha Kněžice
jirad píše:Sice to asi vzbudi usmev u majitelu "profi" vyvazovacich nastavcu, ale bezproblemove mi funguje kratkej plechovej "petidirkovej" plochej kousek z Merkura.
Mně se tohle řešení líbí
Ale asi půjdu touhle cestou "samo-dómo". Momentálně přemýšlím, jestli to udělat tak jako ty, tedy že ten nástavec bude delší a bude se opírat o kryt vysílače, nebo to jenom utáhnu fest, aby to drželo jenom na tom kovovém oku, popř. se to opře přímo o plošky pod okem. Tam vidím dva problémy, za prvé ty plošky nejsou úplně rovné, ale spíše prohnuté, takže by držák mohl mít tendenci se protáčet, za druhé nevím, jak je to vevnitř udělané, a zda uchycení toho oka ve vysílači z druhé strany vydrží tu "páku", když to bude viset na popruhu.
Nejdřív musím pohledat doma, co je k dispozici, a z toho zkusím vyjít. K tomu se dostanu snad dneska.
Cessna 480 (Pelikán)
Fox EP (ST-Model)
Extra 330SC (Hacker Model)
Hitec Optic 2,4 GHz
Fox EP (ST-Model)
Extra 330SC (Hacker Model)
Hitec Optic 2,4 GHz