A pak že kluci čínský neuměj stavět letadla
Bez čeho jste přistáli?
Jednou jsem přistál s akrobatem bez celýho předku trupu po křídlo samozřejmě včetně motoru. Kupodivu se dal ve strmějším klesání normálně ovládat. U Flitzera jsem jednou při obráceným lopingu odhodil kabinu a baterku - doplachtil sám bez poškození. Několikrát jsem urval u Zooma půlku výškovky o trávu při akrobacii. S tím se dá celkem normálně lítat. Shořelý servo na F3F a křidýlko nadoraz dolů jsem neustál - letadlo šlo při dosednutí do hodin a rozlámal jsem konec trupu a výškovku.
EDIT: taky jsem při startu urval podvozek na Gilesovi. Zůstal viset jen na fólii, ale povedlo se mi dosednout bez dalšího poškození.
EDIT: taky jsem při startu urval podvozek na Gilesovi. Zůstal viset jen na fólii, ale povedlo se mi dosednout bez dalšího poškození.
Naposledy upravil(a) Speedy dne stř 07.07.2010 13:32, celkem upraveno 1 x.
Já přistával bez podvozku viz http://rc.nareks.cz/web/?p=1264
Jednou také bez jednoho kormidla VOP a dvakrát bez kabiny.
Jednou také bez jednoho kormidla VOP a dvakrát bez kabiny.
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
V letu mi odpadla kabínky na magnetoch aj s baterkou
Model sa prevrátil na chrbát a v pohode pristál do kriaku.
Baterku som našiel, ale kabínku už nie...
Od vtedy mám baterky na suchý zips.
Taktiež som pristál so zlomeným uchom na Sky Lady. Tá vtedy sedela vo vzduchu ako na kolajniciach.
Stabilnejšie lietadlo som ešte nevidel. 
Model sa prevrátil na chrbát a v pohode pristál do kriaku.
Baterku som našiel, ale kabínku už nie...
Od vtedy mám baterky na suchý zips.
Taktiež som pristál so zlomeným uchom na Sky Lady. Tá vtedy sedela vo vzduchu ako na kolajniciach.
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
-
were
- Kontaktovat uživatele:
Me na vetroni pri flatteru kridelek odesla cela elektronika a ero slo asi z padesati metru kolmo dolu na skalu. Cekal jsem trosky rozsete po cele skale ale nikde nic - az jsem si asi po hodine hledani vsiml, ze stran neni uplne hola ale rostou na ni dva keriky a jeden z nich ma kridla a nahore z nej couha ocas
Tak jsem se k nemu rozbehl a neveril jsem vlastnim ocim - trupova gondola se napasovala presne do stredu mezi tri tesne u sebe rostouci kmeny, takze ty ero zabrzdily a to navic proslo kerem v takove poloze, ze kridla nepotkaly zadnou vetev, takze krome poskozeni zpusobenych flatterem (znicena serva na kridelkach, ohnuta tahla) bylo jedine poskozeni u nabezky pomackane koreny kridel jak se kridla tlacila na kabinu kdyz se trup brzdil mezi temi kminky. Ani baterce se nic nestalo, trup se zastavil asi dvacet cisel od zeme a baterka vyletla z kabiny a zustala viset na kabelech asi deset cm nad zemi.
Takze bych to taky povazoval za pristani, poskozeni vicemene zadne a nikde neni napsane ze s vetronem se nesmi pristavat vertikalne
Takze bych to taky povazoval za pristani, poskozeni vicemene zadne a nikde neni napsane ze s vetronem se nesmi pristavat vertikalne
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Letmo jsem prolétl, kdo tady odpovídá. Jsou to asi sami chlapi. Takže prosím o opravu nadpisu na "Bez čeho jste přistáli? To by mimochodem bylo správně i v případě, že by tady odpovídaly i holky. Nechci rýpat - rozumím tomu, že někdo nemá na pravopis vlohy. Ale toto je zrovna věc, která se dá naučit velmi snadno.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
tks píše:Letmo jsem prolétl, kdo tady odpovídá. Jsou to asi sami chlapi. Takže prosím o opravu nadpisu na "Bez čeho jste přistáli? To by mimochodem bylo správně i v případě, že by tady odpovídaly i holky. Nechci rýpat - rozumím tomu, že někdo nemá na pravopis vlohy. Ale toto je zrovna věc, která se dá naučit velmi snadno.
opraveno.. vcetne toho co mel v prispevku
diablotin píše:lítám aircombat takže výčet toho co éro nepotřebuje je fakt velkej:čtvrtka křídla,polovina výškovky,pohyblivá část výškovky vysící pouze na spojovacám drátu,upadlá křidélka(i obě),bez výfuku,občas i bez motoru(ale to padá jak list),s podálně rozřízlim trupem,bez směrovek.A sem tam i za letu něco přibyde,jako třeba koncový oblouk.
Když stavíš éro proč to tam teda všechno pracně dáváš, když to vlastně vůbec nepotřebuješ...