Walkera Creata 400

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Krata

Walkera Creata 400

#1 Příspěvek od Krata »

Zdravim
Shanim nekoho kdo ma tento tip heli nebo nekoho kdo se prida do diskuze..
Zacal jsem primo 6kanalem. uz mam za sebou nakej ten vis naky ty pády no a luxusni pocity kdyz jsem si zakrouzil. Nejaky videjka mam :lol: Narval jsem do toho uz hafec joo náhradni dily jsou drahy..! jedina nevyhoda, ale beru to sportovne s timdle se chci naucit a pak chci jit do rexe, ale to je jeste caasuu:D
Walkera creata 400
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Ladul »

Bejt tebou jdu do Rexe co nejdriv, vyplati se to ver
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Dr.LuckyLuke
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Dr.LuckyLuke »

Jestli si chceš přečíst starší recenzi na Creatu, tak koukni na RCnoviny, možná se z ní dozvíš i něco zajímavého...
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
Mikelo

#4 Příspěvek od Mikelo »

Zrovna W60B a Creata jsou typy, které lze úspěšně rozchodit. Bohužel však je jejich provoz jednoznačně nerentabilní.
Doporučuji v dnešních cenách Minititan E325, s levným provozem a se skutečně citelně lepšími letovými vlastnostmi.
W60B a Creata mají výhodu v malé váze, takže na Li-pol 3S 2,2Ah létají i 12 minut. Odběr na visení je tak 10-11A. Seřídit se celkem dají, ale hliník na nich použitý je velice měkký, takže stačí například tvrdší přistání (ještě bez poškození) a celá konstrukce se ohne. Konstrukce trupu je vůbec špatná. Ocasní mechanika kupodivu nedělá potíže, i když materiál na pohled důvěru nebudí. Průser je elektrika, která jednak nefunguje dobře a nevydrží dlouho.
W60B jsem lítal celkem spokojeně, ale musel jsem mnoho detailů po lajdáckém výrobci upravit a původní elektrice se vyhnout. Teď je ve skříni, protože jak člověk sáhne na lepší, už se k Walkeře prostě nevrátí. Navíc cena dílů Walkery ve mně vyvolává něco jako soucitný úsměv. Stačí porovnat s T-rex nebo MT.
Držet v provozu Walkeru je zkrátka ekonomicky nevýhodná činnost, přestože je možná.
A ta recenze mě mile pobavila...
psena
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od psena »

Jo ta veta, ze se pro ni tenkrat rozhodl kvuli vzhledu, ale i kdyz uz ted vi o vrtulnicich daleko vic , tak by se nerozhodl jinak :D
Mikelo

#6 Příspěvek od Mikelo »

Ono taky není nejhloupější podívat se kdo tyhle diletantské články na svém severu vydává...
wentos

#7 Příspěvek od wentos »

Jednoznacne se toho zbav a jdi rovnou do Rexe. Vykon bude jinde, cena ND a vydrz bude take jinde.
Krata

#8 Příspěvek od Krata »

To jsem prsne cekal same negativni vyroky :P ale tak mate asi pravdu (asi urcite) :lol: walkeracky radio by nechodilo na rexovi ze..? mam WK-2801pro

Zatim cojsem padal tak odeslo ozubeny kolo a hridel listu.. zbytek jsem porovnal a cajk ted byl horsi pad odnesla to ocasni trubka a jedno servo no a samozrejme hridelka a kolo.

http://www.youtube.com/watch?v=oCzzjuDKj3Q
hudbu tam daval svagr, oni zamnou stali tipci a meli blby hlasky proto neni original ;) treti let a skusil sem az mocno :roll:

a todle jsem mel druhej let :) to jsem sehnal vyplasenyho kameramana :D
http://www.youtube.com/watch?v=8BFHMccytjc
Walkera creata 400
krtek2k

#9 Příspěvek od krtek2k »

Není správnej přístup chodit lítat proto, aby tě u toho někdo natáčel , aby jsi měl okolo sebe hromadu čumilů a kibiců, lítat proto abys mohl dávat videa , jak visíš přes celou oblohu na júŤub.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
syon

#10 Příspěvek od syon »

s WK-2801PRO nie je najmensi problem lietat hocico ine :) Novy prijmac s fixnym kodom sa paruje bleskovo takze odpad problem s inicializaciou niektorych typov Gyroskopov.
HM 59#D brushless, CB100, HM 4#6,
HK+Align 450PRO mix, SJM325
WK-2801PRO
MaxKin

#11 Příspěvek od MaxKin »

Krata píše:To jsem prsne cekal same negativni vyroky :P ale tak mate asi pravdu (asi urcite) :lol: walkeracky radio by nechodilo na rexovi ze..? mam WK-2801pro

Zatim cojsem padal tak odeslo ozubeny kolo a hridel listu.. zbytek jsem porovnal a cajk ted byl horsi pad odnesla to ocasni trubka a jedno servo no a samozrejme hridelka a kolo.

http://www.youtube.com/watch?v=oCzzjuDKj3Q
hudbu tam daval svagr, oni zamnou stali tipci a meli blby hlasky proto neni original ;) treti let a skusil sem az mocno :roll:

a todle jsem mel druhej let :) to jsem sehnal vyplasenyho kameramana :D
http://www.youtube.com/watch?v=8BFHMccytjc

podivej se na SZ
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“