Je to samozrejme tim, ze mam uz baterek povicero ale hlavne ne vzdy litam uplne vsechny, pak vznika zmatek a pamatovat si, kterou jsem lital a pak jeste kterou jsem nabil je nekdy tezky.
Nic, asi je zacnu kontrolovat, sve hlave uz verit nemuzu.
psena píše:Stejne jak tu kdosi nedavno psal, jsem dneska skoro zakrtkoval do lanu slunecnic diky tomu, ze jsem vzal nenabitou baterku. Docela jsem ocenil, ze jsem neprepnul na normalni ochranu baterie, ale ze to mam na vysokou, ale i tak, az sem ubytek vykonu pocitil (vicemene jsem zrovna visel, takze nez me to doslo...) tak jsem se sotva stacil tryskem vratit a pristat temer volnym padem s packou plynu na sever...
Je to samozrejme tim, ze mam uz baterek povicero ale hlavne ne vzdy litam uplne vsechny, pak vznika zmatek a pamatovat si, kterou jsem lital a pak jeste kterou jsem nabil je nekdy tezky.
Nic, asi je zacnu kontrolovat, sve hlave uz verit nemuzu.
arda1 píše:Pokud dobře chápu tak jsi u motoru přehodil kontakty? To znamená že se točila vrtule opačně?
arda1 píše:Jde o to že pokud ty motory připojíš obráceně tak to nemůže odpálit nic na jednotce. Teda pokud na nich není antiparalelní dioda.