Posta z honkongu z HC
lesar píše:ahoj,tak uz sem z te posty z Hc trosku v rozpacich:) jeden balik clovek obedna a prijde do 10 dnu. druhy vetsi a drazsi uz je od 29.6 na letisti a porad tam je a ani se nehne:)
je to balik pod cislem:EC301541819SG.
je toposlano prez speedpost, poradite nekdo co se s nim asi tak deje? dikec za odpoved.
Normoš. Mě to taky týden kejslo v singapuru než to nacpaly do éra. Potom už to byl foft...
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
-
were
- Kontaktovat uživatele:
Tak moje dve 4s lipolky jsou uspesne doma, sly pres Singapur a u me na poste byly za 10 dni od odeslani
Akorat na balicku je nalepka Fragile, takze ho nakladaci na letisti samozrejme ze sportu zkopali do kulicky, snad bude vsechno ok
Takovy nalepky bych na baliky vubec nelepil, to je pro ne jasna vyzva
Akorat na balicku je nalepka Fragile, takze ho nakladaci na letisti samozrejme ze sportu zkopali do kulicky, snad bude vsechno ok
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Jak to je když to chytěj celníci? "Vyzván k součinnosti"
Třikrát jsem si pro to byl osobně, ale v úterý jsem to zkusil mailem, poslal jsem výpis z paypalu s popisem o co jde hned v úterý, dnes je čtvrtek a pořád nic, stále tam visí "adresát vyzván k součinnosti".
Tak se ptám:
1) Jak dlouho obvykle trvá, než na mail v kterým doložíte platbu celníci reagujou?
2) Jakým způsobem reagujou, odepíšou mail, nebo se jen na sledování objeví "celně propuštěna do další přepravy" ?
Díky za odpověď.
Třikrát jsem si pro to byl osobně, ale v úterý jsem to zkusil mailem, poslal jsem výpis z paypalu s popisem o co jde hned v úterý, dnes je čtvrtek a pořád nic, stále tam visí "adresát vyzván k součinnosti".
Tak se ptám:
1) Jak dlouho obvykle trvá, než na mail v kterým doložíte platbu celníci reagujou?
2) Jakým způsobem reagujou, odepíšou mail, nebo se jen na sledování objeví "celně propuštěna do další přepravy" ?
Díky za odpověď.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K